Sheffield United 0-6 Arsenal: Premier League – Livereactie | Eredivisie

Sleutel evenementen

Triomfantelijke graphics op sociale media van het winnende team, iemand?

Deel

Aäron Bower staat voor ons op het podium in Bramall Lane en zijn wedstrijdverslag vind je hier:

Deel

De reactie komten misschien een praatje van Henry en Carragher.

Deel

Hoewel niet te veel is af te lezen aan de overwinning van Sheffield United (geen belediging), de timing van de terugkeer van Partey en Jesus is perfect voor Arsenal in de context van de titelrace.

Over het algemeen was het een geweldige show. Saka was opwindend, net als Martinelli, Rice was meedogenloos en man van de wedstrijd Odegaard trok op gebiedende wijze aan de touwtjes.

Deel

Full time! Sheffield United 0-6 Arsenal

Totale dominantie van Arsenal. The Gunners kunnen bovenaan de ranglijst komen als ze zaterdagavond Brentford verslaan, voordat de volgende dag een seismische botsing tussen Liverpool en Manchester City plaatsvindt. De titelrace is echt begonnen, mensen!

Arsenal-manager Mikel Arteta (midden) en spelers juichen hun supporters toe na een nadrukkelijke overwinning. Foto: Rui Vieira/AP
Deel

Bijgewerkt binnen

90 min + 4: “De media zijn een prachtige buitenwijk”, schrijft Michael Driscoll.Net ten westen van Philly.”

Pennsylvania Media is natuurlijk de geboorteplaats van Auston Trusty, voor degenen onder u die de hele avond lezen. Hierna zal hij waarschijnlijk vrienden en familie willen ontmoeten voor morele steun.

Wat gebeurt er op het veld? Niet veel. Arsenal heeft de bal. Sheffield United verdedigt beter en behoudt zijn vorm.

Deel

90 min +3: Odegaard ontving de prijs voor de man van de wedstrijd van co-commentator Alan Smith. Eerlijke schreeuw.

Martin Odegaards man van de wedstrijd was onder meer het scoren van het eerste doelpunt in Arsenal’s nederlaag van zes doelpunten tegen de Blades. Foto: Nick Potts/PA
Deel

90 minuten: We hebben nog vijf minuten.

Over vijf gesproken: dit is de vierde keer in de afgelopen weken dat Sheffield United er thuis vijf of meer tegen kreeg. Twee waren 5-0 nederlagen, één was 5-2. Maar dit? Dit is het ergste van 2024. In september verloren ze met 8-0 van Newcastle.

Deel

89 minuten: “Denk je dat veel Sheffield United-fans al naar huis zijn?”, mailt Geoff Wignall. “Dus het is geen kroeg?”

Goed punt. Velen van hen verlieten het stadion, laten we zeggen.

Deel

87 minuten: Vanaf de linkerkant van Arsenal krult Trossed een mooie, gecultiveerde voorzet naar de achterpaal, waar verschillende teamgenoten op de loer liggen. Sheffield United vroeg het duidelijk voor de tweede keer. In de tweede helft was hun verdediging iets sterker. Vervolgens landt Jezus een voet op de bal in dat gebied met een zijdezachte eerste aanraking en draaiingen, maar wordt uiteindelijk naar buiten geduwd.

Deel

86 minuten: Je voelt dat Arsenal er in deze fase in is geslaagd het thuispubliek het zwijgen op te leggen. Velen van hen zijn al naar huis.

Jezus jaagt de bal over de top. Grbic verzamelt het veilig.

Deel

83 minuten: Bogle heeft Sheffield United’s tweede echte treffer van de avond, al is het een soortgelijke poging als Osula minuten geleden scoorde. Hij probeert een krultang met de buitenkant van de laars, maar deze vliegt onschadelijk weg.

Deel

82 minuten: Opnieuw een bliksemcounter van Arsenal. Havertz en Jesus sluiten mooi aan, Jesus heeft oog op doel en krult een krachtige rechtervoet die voorbestemd is om in de verre hoek te krullen. Hij denkt dat hij gescoord heeft, denk ik, maar Grbic duikt naar links en ruimt de bal op voor een hoekschop.

Sheffield United-keeper Ivo Grbic ontkent Arsenal-speler Gabriel Jesus met een vliegende redding. Foto: Carl Recine/Reuters
Deel

80 minuten: Partey slaagt er niet in een slechte pass midden op het veld onder controle te houden en plotseling crasht Osula op doel terwijl de verdediging van Arsenal achteruitgaat. Zou dit het moment kunnen zijn? Nee, dat kon niet. Osula probeerde een voorzet met rechts van buiten het strafschopgebied, waardoor zijn laars hoog en wijd kwam te staan.

Deel

80 minuten: “Beste Luke”, schrijft Florian Neuhof. “Wist je dat het 15.000ste Premier League-doelpunt ook werd gescoord door de Duitser en voormalig Gunner Moritz Volz? Een van de wijze mannen in de voetbalgeschiedenis.”

Florian, nu weet ik het. Bedankt.

Deel

78 minuten: Odegaard zwaait voor Pools international Kiwior, die totaal ongemarkeerd op de centrale positie staat. Hij creëert echter een totale kans en de bal stuitert van zijn schouder naar buiten.

Deel

75 minuten: Saliba maakt een grote pas naar de voeten van Jezus langs het juiste kanaal. Jesus probeert een krachtige redding over het doel te maken, maar die wordt geblokt in de hoek.

Deel

74 minuten: Afspoelen en herhalen. Arsenal geeft de bal weg en Bogle probeert op rechts een doorbraak te bewerkstelligen voor de thuisploeg. Maar hij heeft geen steun en wordt er gemakkelijk uit geduwd.

Nu we het toch over geen steun en geen drukte buiten hebben… het lijkt erop dat een deel van de Blades-fans hun verliezen hebben beperkt en uit Dodge zijn vertrokken. Foto: David Rogers/Getty Images
Deel

73 minuten: Een van Arsenal’s wisselspelers, Jesus, stormt vanuit het middengebied richting de eerste paal. Robinson-covers. Jesus gaat naar beneden en wil een strafschop nadat hij richting de lijn is gegaan, maar hij stond toch buitenspel.

Ondertussen is Declan Rice weg en komt Leandro Trossard op.

Deel

72 minuten: Arsenal blijft druk uitoefenen op het veld. Sheffield United had gewoon niet de tijd om iets op te bouwen. De conditie, samen met de vastberadenheid om hun tegenstanders uit te schakelen, is indrukwekkend.

Deel

70 minuten: Arsenal had 80% van het balbezit en negen schoten op doel naar de nul van Sheffield United.

Ze hadden in totaal 20 schoten en maakten 641 passes tegen de 161 van United. En ze hadden 756 aanrakingen op 256 hosts.

Het is totale dominantie.

Deel

68 minuten: Dat zijn dus 150.000 doelpunten in de topklasse van de Engelse competitie.

Deel

64 minuten: De 19-jarige Ollie Arblaster komt in het spel, in plaats van aanvoerder Ahmedhodžić.

Dit is het debuut van Arblaster in de Premier League. Het moet voelen alsof je op nummer 6 staat voor Engeland, dat een record van 12-4 neerzet tegen de westerse ritmeaanval van de jaren tachtig.

Deel

63 minuten: Martinelli vertrekt geblesseerd. Het lijkt erop dat hij in de rechterenkel is geraakt. En hij helpt hem vanaf het veld. Het lijkt erop dat het behoorlijk slecht kan zijn…

Gabriel Martinelli van Arsenal verlaat het veld. Foto: Jason Cairnduff/Action Images/Reuters

Nu bereidt Arteta zich voor op het leegmaken van de bank.

Gabriel Jesus, Thomas Partey en Cedric Soares komen. White, Jorginho en blijkbaar Martinelli, geblesseerd, vertrekken.

Deel

60 minuten: Arsenal swingt weer en houdt de bal hoog op het veld. Martinelli komt bijna op achterstand na een snelle paswisseling. Er is een close-up van Sheffield United-aanvoerder en verdediger Ahmedhodzic, die er zo fit uitziet als je zou verwachten. Wie belt er? Tag een man! WAAR IS HET GESPREK?

Deel

Dat is het mooiere werk van Havertz. Ik bedoel, niemand kan hem ervan beschuldigen een pestkop te zijn, maar hij heeft hier een geweldige avond. Hij brengt de bal naar beneden en ruimt hem op voor Wit, die een tweede call zou moeten krijgen om een ​​schot met links in de benedenhoek te schieten.

Ben White vuurt Arsenal’s zesde af. Foto: Carl Recine/Reuters
Deel

Doel! 57 min: Arsenal 0-6 Sheffield United (wit)

Permanent gebruinde Ben White gaat op de plaat. Mooie afwerking ook.

Ben White (tweede van links) viert zijn zesde doelpunt voor de Gunners voor jubelende Arsenal-fans. Foto: Danny Lawson/PA
Deel

56 minuten: Gabriël geeft de bal goedkoop in het midden van het veld. Tegen het merendeel van de oppositie zou dat een ernstige fout zijn. Er is ruimte om aan te vallen terwijl de bezoekers naar voren worden geduwd. Maar Arsenal krijgt de bal weer heel gemakkelijk terug. Geen tempo, geen dreiging, geen mogelijkheid om balbezit te houden voor de thuisploeg. Het is echt een verschrikkelijke show.

Deel

55 minuten: Martinelli stuurt een voorzet vanaf de linkervleugel binnen voor Arsenal. De verdedigers van Sheffield United, terwijl de teampraat van Wilder tijdens de rust nog in hun oren klinkt, zien er nu wat steviger uit en maken hun linies vrij.

Deel

53 minuten: Wauw! Vieira laat zich naar rechts zakken en wijst origineel tempo om weg te komen uit de verdedigingsdekking. Niet bepaald Saka-fast, maar wie wel? Hij gooit een scherpe voorzet naar het midden, waar Martinelli naar huis volleert. Het ging echter mis en Sheffield United bezwoer het gevaar.

Deel

50 minuten: Arsenal wint opnieuw hoog op het veld. Een herstel in het laatste derde deel kun je niet verslaan, toch? Thomas Tuchel zou spinnen. Havertz kreeg een fout van Vinicius Souza en de Gunners hebben een set in goede positie.

Rice neemt een vrije trap richting de eerste paal, misschien in een poging Grbic te vangen, maar de handschoenman van Sheffield United neemt de bal dankbaar aan.

Deel

48 minuten: Om het nog eens te herhalen: Saka vertrok tijdens de rust. Fabio Vieira kwam binnen. De bank raakt nauwelijks leeg, maar het is een begin. Het heeft geen zin om een ​​blessure te riskeren voor Saka, aangezien dit nu een doelsaldo-oefening is voor de Gunners.

Deel

46 minuten: Martinelli bracht een verdwaalde hand naar het gezicht – misschien een vinger naar het oog – van Baldock, die net naar boven was gekomen. Het was per ongeluk, maar Martinelli lijkt pijn te hebben.