Sacramento Kings vs Los Angeles Clippers: livestreaming, tv-kanaal, NBA-starttijd bekijken

Verslag over het 3e kwartaal

Er staat nog maar één kwart tussen de Koningen en de overwinning die ze vanavond wilden behalen. Na driekwart kon hun aanval echt hun wil opleggen en de Clippers 91-70 domineren.

Als de Kings zo blijven spelen, zullen ze hun record snel verhogen naar 44-31. De Clippers zullen daarentegen met 47-28 moeten wachten, tenzij ze de zaken omdraaien (en snel).

• Volgen: CBS Sports-app
  • Onlinestreaming: fuboTV (Probeer het gratis. Er kunnen regionale beperkingen van toepassing zijn.)
  • Ticket prijs: $ 32,49

Wat je moet weten

De Kings zullen dinsdag voor hun thuisfans staan, maar een blik op de spreiding laat zien dat ze misschien het thuisvoordeel nodig hebben. Ze spelen dinsdag om 22:00 ET tegen de Los Angeles Clippers. Beide teams komen aan de wedstrijd, gestimuleerd door overwinningen in eerdere wedstrijden.

De Kings-Jazz-wedstrijd van zondag was dichtbij tijdens de rust, maar de Kings explodeerden voor 71 punten in de tweede helft. Alles ging goed voor de Kings tegen de Jazz, want de Kings wonnen met 127-106. De marge was ruim, maar dat was geen verrassing, want de spread was 13 in het voordeel van Sacramento.

Meerdere spelers leverden solide prestaties om de Kings naar de overwinning te leiden, maar misschien niet meer dan De’Aaron Fox, die een double-double liet vallen met 24 punten en 12 assists. De ploeg kreeg ook wat hulp van Harrison Barnes, die 24 punten scoorde.

Ondertussen gingen de Clippers hun confrontatie met de Hornets in met een winning streak van twee wedstrijden, maar zullen hun volgende wedstrijd ingaan met een winning streak van drie wedstrijden. Zondag kwamen ze als beste uit de bus tegen de Hornets 130-118.

Paul George speelde een ongelooflijk goede wedstrijd en scoorde 8 voor 12 van buiten de boog op weg naar 41 punten en 4 assists. Zijn optreden maakte een langzamere wedstrijd tegen de Magic op vrijdag goed. Een andere speler die het verschil maakte was Ivica Zubac, die een double-double liet vallen met 24 punten en 12 rebounds.

De overwinning van Sacramento bracht hun record naar 43-31. Wat Los Angeles betreft, hun overwinning was hun vijfde opeenvolgende keer op rij, waarmee hun record werd verbeterd naar 47-27.

De Kings passeerden de Clippers tijdens hun vorige ontmoeting in februari, 123-107. Zullen de Kings hun succes herhalen, of hebben de Clippers deze keer een beter spelplan? We zullen het snel genoeg ontdekken.

Kansen

Volgens de laatste NBA-kansen is Los Angeles een lichte favoriet van 2,5 punten tegen Sacramento.

De oddsmakers hadden een goed gevoel voor de lijn voor deze wedstrijd, aangezien de wedstrijd begon met de Clippers als 2-puntsfavorieten.

De over/under bedraagt ​​222,5 punten.

Bekijk de NBA-keuzes voor elke game, inclusief deze, uit het geavanceerde computermodel van SportsLine. Pak het nu.

Geschiedenis van de serie

Sacramento en Los Angeles hebben elk 5 overwinningen behaald in hun laatste 10 wedstrijden.