Nottingham Forest 0-1 Liverpool, Brentford 2-2 Chelsea en meer: ​​kijk – live | Eredivisie

Sleutel evenementen

Fulltime eredivisie

Deel

Kampioenschap: Joe Aribo lijkt klaar om alle drie de punten voor Southampton te bezegelen met een doelpunt in de 96e minuut op St Andrews. Zij leiden Birmingham City met 4-3.

Deel

GOAL! Everton 1-3 West Ham (Alvarez 90+5)

Eredivisie: Edson Alvarez haalt Jordan Pickford neer nadat hij een goede pass van Jarrod Bowen tegenkomt. West Ham zal alle drie de punten pakken en Everton zonder overwinning achterlaten in een van hun laatste tien Premier League-wedstrijden.

Edson Alvarez finisht voor de Irons! Foto: Carl Recine/Reuters
Deel

Bijgewerkt binnen

DOEL! Newcastle 3-0 Wolven (Livramento 90+2)

Eredivisie: Tino Livramento rondt de zaken af ​​voor Newcastle, maar we hebben geen tijd om daar bij stil te staan, want er was nog een doelpunt op Goodison Park.

Tino Livramento finisht voor Toon Foto: George Wood/Getty Images
Deel

DOEL! Nottingham Forest 0-1 Liverpool (Núnez 90+9)

Eredivisie: Liverpool scoort een MASSIEF doelpunt met wat de laatste trap van de wedstrijd zou kunnen zijn. Darwin Nunez zet de corner om en de spelers van Nottingham Forest zitten op hun knieën.

Darwin Nunez wint voor Liverpool! Foto: Andrew Powell/LFC/Getty Images
Deel

DOEL! Fulham 3-0 Brighton (Traore 90+1)

Eredivisie: Adama Traore scoort een zeldzaam doelpunt en bezegelt een comfortabele overwinning voor Brighton tegen Brighton.

Adama Traore eindigt voor Fulham. Foto: John Sibley/Action Images/Reuters
Deel

DOEL! Everton 1-2 West Ham (Soucek 90+1)

Eredivisie: Mohammad Kudus stuurt een voorzet naar Thomas Soucek bij de tweede paal en de West Ham-middenvelder brengt de bal naar beneden voordat hij hem langs Jordan Pickford schuift.

Tomas Soucek schiet langs Pickford. Foto: Carl Recine/Reuters
Deel

Nottingham Forest 0-0 Liverpool: De Forest-keeper gaat naar beneden om de kopbal van Murillo tegen te houden en bezorgt Liverpool een late, late voorsprong. Dat is een geweldige redding.

Deel

DOEL! Tottenham 3-1 Crystal Palace (Zoon 88)

Eredivisie: Het is een wedstrijd, een set en een wedstrijd met Tottenham Hotspur op White Hart Lane, waar Heung-min Son de wedstrijd buiten Crystal Palace zette nadat hij de Palace-helft binnenstormde en de bal langs Sam Johnstone gooide.

Son scoort de derde in 11 minuten voor Spurs! Foto: Marc Atkins/Getty Images
Deel

Nottingham Forest 0-0 Liverpool: Ze kwamen acht minuten extra tijd binnen op de City Ground, waar de impasse ongebroken blijft. Dit zou een enorm belangrijk resultaat kunnen zijn in de titelrace als Liverpool niet wint… of zelfs verliest.

Deel

Kampioenschap: Juninho Bacuna uit Birmingham City scoorde het zesde doelpunt van de wedstrijd tussen zijn ploeg en Southampton, die allemaal bij St Andrews spelen. Birmingham werd teruggebracht tot 10 man nadat Dion Sanderson in de 62e minuut van het veld werd gestuurd.

Deel

DOEL! Tottenham 2-1 Crystal Palace (Romero 80)

Eredivisie: Cristian Romero kopt de speculatieve voorzet van James Maddison in het strafschopgebied van Palace en bezorgt Tottenham de leiding.

Cristian Romero kopt Spurs op voorsprong! Foto: Marc Atkins/Getty Images
Deel

DOEL! Brentford 2-2 Chelsea (Disasi 83)

Eredivisie: Axel Disasi maakt gelijk voor Chelsea met een kopbal uit een corner.

Axel Disasi-levels voor de Blues! Foto: Richard Heathcote/Getty Images
Deel

Kampioenschap: Josh Sargent zet Norwich City voor op de vrije val Sunderland, die afstevent op een vierde nederlaag op rij.

Deel

DOEL! Tottenham 1:1 Crystal Palace (Werner 77)

Eredivisie: Timo Werner scoort zijn eerste doelpunt voor Tottenham en draait de voorzet van Brennan Johnson op de tweede paal na een verschrikkelijke verdediging van Crystal Palace.

Timo Werner komt op niveau voor Spurs. Foto: Marc Atkins/Getty Images
Deel

Kampioenschap: Uit een corner uit Ipswich scoort Kieffer Moore en zet zijn ploeg op 2-0 voor tegen Plymouth Argyle in Home Park.

Deel

Schotse eredivisie: Dan Casey knikt langs Jack Butland om Motherwells voorsprong tegen de top Rangers in Ibrox te herstellen.

Deel

Kampioenschap: Ike Ugbo bezorgt Sheffield Wednesday een voorsprong van onschatbare waarde tegen Rotherham in hun duel onderaan de tafel. Slecht nieuws voor beide teams uit Yorkshire: medestrijder Stoke heeft zojuist een 2-0 voorsprong genomen tegen Middlesbrough.

In het Liberty Stadium trok Sammie Smodzics een doelpunt terug voor Blackburn tegen Swansea, dat met 2-1 voor stond.

Deel

Doel! Brentford 2-1 Chelsea (Wissa 69)

Eredivisie: Yoane Wissa zet Brentford op voorsprong met een prachtige omhaal. Zijn connectie met de kruising van Frank Onyeka had nauwelijks zoeter kunnen zijn.

Wissa met de wereld! Foto: Toby Melville/Reuters
Deel

Schotse eredivisie: Het gaat allemaal gelijk op tussen Rangers en Motherwell in Ibrox, waar James Tavernier vanaf strafschopstip de gelijkmaker maakte voor de thuisploeg.

Deel

Kampioenschap: Che Adams zet Southampton op voorsprong tegen Birmingham City in een ding-dong-wedstrijd op St Andrews. In Home Park zette Conor Chaplin Ipswich voor op Plymouth Argyle.

Deel

DOEL! Everton 1-1 West Ham (Zouma 62)

Eredivisie: Kurt Zouma leidt goed nadat hij is gesprongen om James Ward-Prowse te voeden.

Kurt Zouma maakt de wedstrijd gelijk met een kopbal voor de Hammers. Foto: Carl Recine/Reuters
Deel

Kampioenschap: Twee doelpunten op korte termijn in het King Power Stadium. Sinclair Armstrong verdubbelde de voorsprong van QPR op Leicester, waarna Ben Nelson er drie minuten later één terugtrok voor de kampioensleiders.

Bij St Andrews scoort David Brooks voor Southampton en brengt de stand op 2-2 in hun wedstrijd tegen Birmingham City.

Deel

DOEL! Tottenham 0-1 Crystal Palace (Eze 59)

Eredivisie: Na blessure krult Eberechi Eze een vrije trap in de bovenhoek en staat Crystal Palace vooraan.

Eberechi Eze scoort uit een vrije trap voor de Eagles. Foto: Mark Leech/Buitenspel/Getty Images
Deel

DOEL! Everton 1-0 West Ham (Beto 56)

Eredivisie: De Portugese aanvaller van Everton compenseert zijn penalty-misser in de eerste helft door zijn ploeg op voorsprong te zetten nadat hij een schouder kreeg op het uiteinde van de voorzet van James Garner.

Beto doorbreekt de impasse in Goodison Park. Foto: Jason Cairnduff/Action Images/Reuters
Deel

Tottenham Hotspur 0-0 Crystal Palace: Jean-Philippe Mateta sleept het schot over en Cristian Romero blokkeert het. Even later maakt Son contact met de terugtrekking van Dejan Kulusevski op de halve volley en raakt de paal.

Deel

DOEL! Brentford 1-1 Chelsea (Roerslav 50)

Eredivisie: Chelsea slaagde er niet in om Ivan Toni in het strafschopgebied te krijgen, er was een verwarring tussen Axel Disasi en Đorđe Petrović, en Mads Roerslav kapitaliseerde om gelijk te maken voor Brentford.

Mads Roerslev slaat terug naar de Bees! Foto: Warren Little/Getty Images
Deel

Nottingham Forest 0-0 Liverpool: Conor Bradley stuurt een voorzet de Forest box in, Andy Robertson haalt de trekker over en zijn schot wordt geblokt.

Deel

Rusttijd van de Schotse Premiership

Deel

Halverwege het kampioenschap

• Bristol City 0-1 Cardiff City (R)

• Huddersfield Town 1-1 Leeds United (R)

Deel

Kampioenschap: Birmingham City nam opnieuw de leiding tegen Southampton en zette Jay Stansfield op een 2-1 voorsprong.

Deel

Everton mist de penalty!!!

Eredivisie: Na een VAR-consultatie op het veld kreeg de ploeg van Sean Dyche een strafschop wegens handbal nadat Kurt Zouma zijn hand naar de voorzet van Beto had bewogen. In de ploeg vandaag in de plaats van Dominic Calvert-Levin, die uit is, is de strafschop van Beto slecht en Alphonse Areola redt de bal.

Deel

Kampioenschap: QPR had vanaf het eerste fluitsignaal de leiding en nam dankzij Ilias Chair een verrassende voorsprong tegen Leicester City.

Ondertussen vecht Stoke in de Potteries tegen Middlesbrough dankzij het tweede doelpunt van Bae Jun-ho in twee wedstrijden.

Deel

DOEL! Brentford 0-1 Chelsea (Jackson 35)

Eredivisie: Nadat Nicolas Jackson minuten geleden een glorieuze kans had gemist om de score te openen voor Chelsea, is hij aan de beterende hand. Malo Gusto staat op en scoort een mooie voorzet, en de gasten staan ​​vooraan.

Nicolas Jackson gaat naar huis om Chelsea op voorsprong te zetten. Foto: Darren Walsh/Chelsea FC/Getty Images
Deel

DOEL! Newcastle 2-0 Wolven (Gordon 33)

Eredivisie: Deze game zal waarschijnlijk slechts één uitkomst zijn, gezien de overvloed aan artikelen die de afgelopen dagen in verschillende publicaties zijn verschenen en waarin wordt gesproken over het geweldige werk dat Gary O’Neil doet bij Wolves.

Anthony Gordon kopt de bal van dichtbij in het dak van het net en verdubbelt de voorsprong van Newcastle, nadat Jose Sa alleen de voorzet van Jacob Murphy op zijn pad kon pareren.

Anthony Gordon scoort er twee in St James’ Park. Foto: Stu Forster/Getty Images
Deel

DOEL! Fulham 2-0 Brighton (Muniz 32)

Eredivisie: Harry Wilson wordt bij deze gelegenheid de aanbieder en geeft de gunst terug aan Rodrigo Muniz, die een voorzet van dichtbij binnenkopt voor zijn vijfde doelpunt in vijf wedstrijden.

Rodrigo Muniz kopt en verdubbelt de voorsprong! Foto: David Klein/Reuters
Deel

Kampioenschap: Alles gaat goed in de wedstrijd tussen Birmingham en Southampton, waar Adam Armstrong gelijk maakte voor Saints.