Maiava gooit voor TD, loopt nog 2; UNLV verslaat Wyoming met 34-14

LAS VEGAS (AP) – Jayden Maiava gooide een touchdown pass en rende voor twee touchdowns, Ricky White had acht ontvangsten voor 144 yards en UNLV stond vrijdagavond nooit achter in zijn 34-14 overwinning op Wyoming.

UNLV (8-2, 5-1 Mountain West Conference), dat de afgelopen drie seizoenen samen zeven wedstrijden heeft gewonnen, heeft de meeste overwinningen geboekt sinds het team uit 2000 met 8-4 won. De Runnin’ Rebels spelen op 18 november bij de toonaangevende Air Force (8-1, 5-0) voordat ze naar huis terugkeren om het reguliere seizoen af ​​te sluiten tegen San Jose State.

Maiava voltooide 17 van de 24 passes voor 234 yards, waaronder een touchdown van 5 yard tegen Kale Balungay, en scores van 10 en 1 yard voor een 14-0 voorsprong met 8:49 over in het eerste kwartaal. Nadat de Cowboys 3-en-uit waren gegaan voor hun derde rit op rij om de wedstrijd te openen, sloot Jai’Den Thomas een zeven-play, 67-yard drive af met een 7-yard run die de stand ongeveer 4 minuten later op 21-0 bracht.

Andrew Peasley scoorde op een run van 32 meter om Wyoming (6-4, 3-3) vroeg in het tweede kwartaal op het bord te zetten, en Wyatt Wieland scoorde na een korte spurt met 2:58 over in de eerste helft om het te halen. een one-play game, als resultaat.

De teams wisselden trappen uit om de tweede helft te openen voordat Maiava een rit van 13 spelen en 70 meter leidde die culmineerde in Balungay’s TD-ontvangst. Maiava raakte Jacob De Jesus voor een winst van 18 yards op derde en derde, vond White voor een winst van 11 yards op derde en negen, en rende 9 yards op derde en vijfde om de drive levend te houden.

Peasley was 11 van de 22 en passeerde 144 yards met een onderschepping en voegde 69 yards toe met 14 carry’s naar Wyoming. Wieland had vijf ontvangsten voor 72 yards.

___ Ontvang gedurende het seizoen meldingen over de nieuwste AP Top 25-poll. Dien je kandidatuur hier in ___ AP Universiteitsvoetbal: https://apnews.com/hub/ap-top-25-college-football-poll En https://apnews.com/hub/college-football