Lionel Messi raakte geblesseerd toen Inter Miami hun winning streak verlengde naar vijf wedstrijden bij CF Montreal

Getty-afbeeldingen

Ondanks dat hij voor een lastige uitdaging staat bij Lionel Messi laat in de eerste helft, Onder Miami breidde zijn MLS winning streak zaterdagavond uit naar vijf wedstrijden met een 3-2 overwinning op CF Montréal. Messi stond aan de verkeerde kant van een zware uitdaging toen de wedstrijd de rust naderde en lag enkele minuten op de grond om medische hulp te krijgen voordat hij de volle 90 minuten ging spelen. Toen Messi wachtte tot de scheidsrechter hem het veld op riep, stond Inter al met 2-0 achter en had een vonk nodig.

Nieuwe aanwinst Matias Rojas deed precies dat en sloeg een Messi-achtige vrije trap om de voorsprong te halveren.

Voordat je het wist was de wedstrijd gelijk opgegaan toen Luis Suarez slechts vier minuten later uit een hoekschop scoorde Benjamin Cremaschi net voor het uur de return afgerond.

Inter Miami kwam roodgloeiend aan de wedstrijd met een aanval van tien doelpunten in de voorgaande twee wedstrijden samen, en het wegzetten van drie doelpunten ten noorden van de grens markeerde hun zesde MLS-wedstrijd op rij met meer doelpunten en de vijfde keer op rij met minstens drie.

Door de overwinning bleef Inter aan de top van de Eastern Conference met een score van 8-3-2 en 27 punten. Montreal, met 12 punten en een record van 3-3-5, is zo vroeg in de campagne slechts een paar punten verwijderd van een play-offplek.