Jamie Vardy beschimpt Tottenham-fans bij hun terugkeer naar de Premier League

Jamie Vardy voltooide zijn terugkeer naar de Premier League met een doelpunt om een ​​punt veilig te stellen voor Leicester City tegen Tottenham Hotspur en drukte zijn stempel op de gelegenheid door de uitwonende Spurs-fans in razernij te brengen toen hij met nog elf minuten te gaan werd gewisseld.

Vardy, 37, speelde geen minuut voetbal in de voorbereiding voor Leicester, maar werd geselecteerd voor de openingswedstrijd van de Premier League in het 1-1 gelijkspel van maandag in het King Power Stadium. Vardy maakte in 2016 deel uit van hun titelwinnende ploeg en keerde met Leicester terug naar het hoogste niveau nadat ze vorig seizoen waren gepromoveerd vanuit het kampioenschap.

Hij scoorde de gelijkmaker voor Leicester in de 57e minuut met een goed geplaatste kopbal – nadat hij tijdens de rust werd gefotografeerd terwijl hij een blikje Red Bull dronk toen hij de kleedkamer verliet – en werd in de 79e minuut gewisseld na een staande ovatie.

Toen hij het veld verliet, werd hij uitgelachen door de reizende fans van Tottenham en leek hij hen verder op te hitsen door naar het Premier League-embleem op zijn arm te wijzen en één vinger op te steken, schijnbaar verwijzend naar de titel die ze in 2016 wonnen. Vervolgens wees hij naar de titel die ze in 2016 wonnen. Fans van de Spurs – van een club die nog geen titel in de Premier League heeft gewonnen – gaven het nulteken en vertrokken.

“Je krijgt een beetje grip tijdens de wedstrijd, maar dat hoort bij voetbal”, zei Vardy. ‘Zolang ze het maar kunnen meenemen als ik het terugbreng, dat is het enige dat telt.’

Vardy was ook te zien in een verbale woordenwisseling met Tottenham-verdediger Cristiano Romero toen hij het veld verliet.

“Dat zie ik [age] als slechts een getal. Zolang ik voor mezelf zorg en mijn benen geweldig zijn, ga ik door zolang fysiek mogelijk is”, zei Vardy na afloop.

“Ik zou niet zeggen dat ik iets anders doe tijdens het spelen. Ik heb me waarschijnlijk een beetje aangepast toen ik binnenkwam, maar ik denk dat het belangrijkste is om zoveel mogelijk te herstellen. Ik was zo fit als een hoentje tot ik ongeveer 65 minuten aankwam. , als ik eerlijk ben!”