Informeer Miami Dolphins over Jets in eerste Black Friday NFL-game | NFL

Tyreek Hill vierde een touchdown door de bal aan zijn nieuwe vrouw op de tribune te overhandigen, Jevon Holland beantwoordde een 99-yard Hail Mary-onderschepping in de eerste helft voor een score, en de Miami Dolphins reden langs de New York Jets met 34-13 in Game 1 van de NFL werd gespeeld op Black Friday.

Raheem Mostert liep ook voor twee touchdowns voor de Dolphins (8-3), die hun voorsprong in AFC East weghaalden door de Jets (4-7) naar hun vierde opeenvolgende nederlaag te sturen.

Tua Tagovailoa werd tweemaal onderschept, waaronder één keer dat Brandin Echols terugkeerde voor een score, maar Miami had het grootste deel van de wedstrijd de controle. Tagovailoa eindigde als 21 van de 30 voor 243 yards met een touchdown op Hill en twee INT’s.

Tim Boyle begon als quarterback voor de Jets in de plaats van Zach Wilson op de bank, maar de stagnerende aanval van New York kwam niet op gang, behalve Boyle’s TD-pass van 1 meter naar Garrett Wilson met 4:37 over.

De Dolphins namen een 10-0 voorsprong toen Tagovailoa contact maakte met Hill, die de passpoging van Jordan Whitehead ontweek en 7 yards in de eindzone kwam met 8:21 over in het tweede kwartaal.

Hill zette zijn helm af en keek in de tribunes van het MetLife Stadium, vond vrouw Keeta Vaccaro en blies haar een kus voordat ze haar de bal gooide. De twee trouwden twee weken geleden tijdens het uiteenvallen van Dolphin.

Hill’s touchdown was zijn 10e van het seizoen, waarmee hij de eerste Dolphins-speler sinds Mike Wallace in 2014 was met dubbelcijferige TD-ontvangsten.

Terwijl de aanval van de Jets het moeilijk had – zoals gewoonlijk – trad de verdediging op om de Jets in het spel te krijgen.

Op de eerste en 10 van de Dolphins 27 gooide Tagovailoa een pass bedoeld voor Braxton Berrios, maar Echols sprong over de route, onderschepte de worp en bracht hem 30 meter naar de eindzone.

De doorgaans betrouwbare Greg Zuerlein ging vlak na de extra puntenpoging naast en de voorsprong van Miami was 10-6 met nog 58 seconden te gaan in de eerste helft.

DJ Reed onderschepte Tagovailoa bij het volgende balbezit van de Dolphins en bezorgde de Jets de bal op hun 49 met nog twee seconden te gaan.

In plaats van op een knie te gaan en met vier achterstand de rust in te gaan, probeerde New York een Weesgegroet – en het ging smadelijk mis.

Boyle’s worp in de eindzone werd opgepikt door Holland, die het veld afkwam, enkele potentiële Jets-tacklers passeerde – waaronder Boyle – en deze onaangeroerd ontving voor een return van 99 meter.

De dolfijnen werden wild op hun einde. De Jets stonden er alleen verbijsterd bij.

En veel fans gingen naar de tribunes om opluchting te vinden na weer een brute helft voor hun team.

Mostert’s 13-yard touchdown run tijdens de eerste actie van het vierde kwart bezorgde de Dolphins een voorsprong van 27-6 – en de gemoederen laaiden daarna op.

Er werd geduwd en geduwd tussen verschillende spelers, en CJ Mosley en Michael Clemons van de Jets werden betrapt op persoonlijke fouten, waaronder Clemons die per ongeluk contact leek te maken met een scheidsrechter. Clemons werd weggestuurd. De rechtertackle van Dolphins, Austin Jackson, werd ook uit de wedstrijd gestuurd.

Mostert voegde een TD-run van 34 meter toe met nog 3:35 over.