Everton tegen Arsenal: Super League Dames – Live | Superliga voor dames

Sleutel evenementen

53 minuten Het was een zeer slechte start van de rust van Arsenal, ook al hebben ze tegenwind. Ze spelen zonder overtuiging en hebben er geen 25 punten beter uitgezien dan hun gastheren of iets dergelijks.

Deel

51 minuten Ik vraag me af of het Arsenal zou kunnen helpen een extra speler op het middenveld te krijgen om Pelov af te lossen; Blackstenius en Russo waren er nauwelijks bij betrokken, dus het zou kunnen helpen om meer spelers dichter bij een van hen te hebben terwijl de ander een klap kreeg. Of anders gezegd: zet Miedema alvast aan.

Deel

51 minuten Eenmaal in het nauw gedreven, verzamelt Brosnan echter gemakkelijk genoeg; ze ziet er tot nu toe behoorlijk solide uit.

Deel

50 min Vanhaevermaet verhuist naar de coupon en heeft een adempauze nodig, maar het komt goed met hem.

Deel

49 minuten Toen hij zag dat de kopbal van Holmgaard opnieuw de lat raakte, tackelde Vanhaevermaet Mead en kwam dichtbij; fysiek had ze meer moeten doen om bij die tweede bal te komen en desnoods alles mee te nemen via het net.

Deel

47 minuten Hier is Everton weer, Hope langs de lijn naar Bissell, wiens voorzet Zinsberger vrij gemakkelijk verzamelt. Maar de thuisploeg begon hier goed, wat Eidevall tijdens de rust zei, heeft nog geen effect.

Deel

46 min Nu met de wind in de rug, boort Everton de bal naar voren die Fox niet onder controle heeft, Holmgaard K pakt de bal op voor een voorzet… maar Piemonte krijgt hem niet over zijn hoofd.

Deel

46 min En Arsenal bracht een verandering door, Williamson werd vervangen door Codina. Ze moet gewond zijn, dus laten we hopen dat het niets ernstigs is.

Deel

46 min Laten we opnieuw gaan.

Deel

Onze teams zijn er weer bij.

Deel

Er was eens…

Deel

HALVE TIJD: Everton 0-0 Arsenal

Blackstenius had Arsenal op voorsprong moeten zetten, maar de kopbal van Holmgaard tegen de lat kwam het dichtst in de buurt van beide ploegen. Everton verdedigde heel goed, maar Arsenal moet zich ook verbeteren als ze in de titelrace willen blijven.

Deel

45+2 min Pelova leek het meest waarschijnlijk voor Arsenal, sneed vanaf de rechterkant het strafschopgebied binnen en krulde een schot naast de verre paal. Everton deed het heel goed om de kansen daarvoor te beperken, afgezien van de één-op-één-misser van Blackstenius.

Deel

45+1 min Wat het woord soar betreft, wanneer het door de Schotten wordt uitgesproken, verschilt de uitspraak van die van wond en zaag; niet zo als de Engelsen het doen. Meer nieuws zodra ik het hoor.

Deel

Bijgewerkt binnen

45 minuten We krijgen drie minuten extra.

Deel

45 minuten Piemonte pikt de losse bal op en beschouwt Zinsberger vanaf 40 meter als uit positie, terwijl hij een langeafstandskopbal over de lat gooit.

Deel

44 minuten “Het spijt me dat ik het moet zeggen”, zegt Charles Antaki, “omdat ze duidelijk een gewillige werker is en zich vooraan opstelt, maar dit is weer een Blackstenius-vertoning die haar zwakke eigenschappen laat zien: balcontrole, passen en schieten. Drie zeer belangrijke elementen van het spel van een spits.”

Ik kan het niet oneens zijn. Ze is een goede speelster, maar ook een gemiddelde speelster die Arsenal op die positie mag verwachten.

Deel

43 minuten Holmgaard S steekt haar hoofd tussen haar schoenen voor een kopbal en vervolgens wordt Russo bestraft voor een hoge schoen.

Deel

42 min Nu is Arsenal in de aanval, terwijl Finnigan wat lijkt op een makkelijke bal naar achteren krult. Anderen hoekschop voor Arsenal, dat levert er weer eentje op.

Deel

41 minuten Arsenal speelt tegen Russo, die in het pad van Little stapt… wiens schot wordt geblokt door Vanhaevermaet. Everton verdedigt heel goed.

Deel

40 min Eeesh, Bissell probeert de overval van McCabe te stoppen en hun gezichten haten elkaar. Beide zouden in orde moeten zijn.

Deel

39 minuten Elders staat een andere kleine menigte op het punt te beginnen.

Deel

37 minuten Als Arsenal vandaag niet wint, zal alle hoop op de titel van buitenaf verdwijnen. En dat lijkt niet onmogelijk, aangezien ze moeite hebben om vloeiend te spelen en aanvallen te weerstaan.

Deel

36 minuten De hoek is half vrijgemaakt en dan stopt Fox er een terug in de box, zodat de wind hem kan opvangen en achter zich kan laten.

Deel

35 minuten Williamson brengt Arsenal thuis met een fraaie pass op Mead aan de rechterflank. Ze vindt Pelov en uiteindelijk wordt de voorzet van Fox geblokkeerd voor een nieuwe corner; Dat is een goede redding van Holmsgaard S.

Deel

33 minuten Blacksteinus werd van het veld gestuurd omdat botsingen met Finnigan en Arsenal gefrustreerd waren.

Deel

32 min Een beetje naast Foord, maar als haar centrum van dichtbij arriveert, kan Blackstenius de voeten niet bij elkaar krijgen om de trekker over te halen.

Deel

30 minuten Everton groeit in ondernemerschap. Het is moedig om te proberen flauw te vallen – het laat zien dat hun manager in hen gelooft – en omdat Bissell de breedte aan de rechterkant vasthoudt, proberen ze Arsenal uit te rekken als ze de bal krijgen.

Deel

28 minuten Miedema dreigt door te gaan en is precies wat nodig is tegen een gedisciplineerde verdediging. Ik denk ook dat Arsenal meer zou halen uit wat Russo en Blackstenius bij haar in het park blijven.

Deel

26 minuten We hebben Beth Mead tot nu toe nauwelijks gezien, wat ons vertelt hoe solide Everton is geweest.

Deel

24 minuten Brosnan is geblesseerd en dat is slecht nieuws voor Everton, aangezien ze heel goed aan de wedstrijd begonnen. Ik denk echter dat het goed met haar gaat.

Deel

23 minuten Mead legt de bal terug in het Everton-gebied nadat het schot van Blackstenius wordt geblokt, en als de Zweed weer gaat, mist Little, in het midden, haar schot volledig. Dat is een belangrijke vergissing.

Deel

23 minuten “Chaos bij Walton Hall…” e-mailt een anonieme correspondent. “Dit was na de aftrap, kaarthouders probeerden binnen te komen…”

afbeelding0 (1) Foto: E-mailer
Deel

22 minuten “Recht in haar”, schrijft Charlesa Antaki. “Het schot van Blackstenius lijkt door Brosnan te zijn gegaan.”

Ja, ze heeft Pierce volledig gered.

Deel

20 minuten Pelova is een geweldige voetballer en pikt een pass op de rand uit, waardoor Blackstenius erdoorheen glipt, om haar doelpunt gelijk te maken… maar Brosnan redt toch en de vlag gaat omhoog wegens buitenspel.

Deel

20 minuten Daar komt Arsenal weer, Fox stormt naar rechts en steekt laag de gang over, niemand om te richten.

Deel

19 minuten Holmsgaard S passt naar de achterpaal waar Holmsgaard K op staat, een hand in de rug van Fox… en ze kopt de lat, Vanhaevermaet kan de losse bal niet wegwerken.

Deel

17 minuten Everton probeert Arsenal hoog onder druk te zetten en de bal te veroveren, Holmsgaard K neemt een hoekschop. Dat is niet eenvoudig als ze zo laag verdedigen als ze nu zijn, maar ze moeten het spel aan de andere kant beperken en Arsenal iets geven om over na te denken.

Deel

15 minuten Snoeijs maakt de bal weg, maar Arsenal stopt nog een bal in het strafschopgebied en Finnigan krijgt nog een hoekschop tegen. Dit keer probeert McCabe een lastige bal langs de zijkant, eenmaal buiten het strafschopgebied, waarbij hij er te veel op legt zodat Little hem kan inhalen voordat hij over de lijn kantelt.