De twee TD-passes van Aidan O’Connell leiden tot de Raiders

LAS VEGAS – Breek de aanval van de Las Vegas Raiders.

Vier dagen nadat ze werden uitgeschakeld in een 3-0 nederlaag tegen de Minnesota Vikings scoorden de Raiders een drietal touchdowns in het eerste kwartaal en namen donderdagavond een 21-0 voorsprong op de Los Angeles Chargers. De Raiders hadden dit seizoen slechts één keer voor donderdag 21 punten gescoord in een wedstrijd.

De eerste score van Las Vegas was een TD van 1 yard, gerund door Zamir White, zijn eerste carrièrescore toen hij startte in de plaats van de geblesseerde All-Pro Josh Jacobs. Dat kwam na het openingsbezit van de Raiders. De Raiders hadden 15 opeenvolgende doelpuntloze drives, die teruggaan tot de laatste drie balbezit tegen de Kansas City Chiefs in week 12. Het was hun langste slagreeks sinds 2019, toen ze 18 opeenvolgende puntloze drives maakten.

De volgende twee scores zorgden voor een paar zakken door de verdediging van de Raiders – defensief einde Malcolm Koonce had een onhandige poging van Chargers die Easton Stick terugliep, dat rookie verdedigingseind ​​Tyree Wilson herstelde, veiligheid Marcus Epps had teruggelopen Joshua Kelley forceerde een onhandige poging, en Raiders verdedigingsuitrusting Jerry Tillery springt op de bal.

Het eerste onhandige herstel zorgde voor een eye-openende touchdown toen rookie quarterback Aidan O’Connell de snelle rookie wide receiver Tre Tucker vond, die werd geraakt door Derwin James Jr. met een Chargers-veiligheid die een touchdown-vangst van 30 meter maakt.

De score van Tucker moest het herhalingsproces overleven omdat hij op de bal leek te springen voordat hij buiten de baan ging. Na een langdurige beoordeling bleef de oorspronkelijke oproep van TD staan.

De tweede onhandige poging zorgde voor de derde TD in het eerste kwartaal van de Raiders, en O’Connell vond Jakobi Meyers voor een haastige score van 22 meter.

De 21 punten van de Raiders waren de hoogste in een eerste kwartaal sinds 2010, toen ze na één kwart met 24-0 voor stonden tegen de Broncos op weg naar een overwinning van 59-14. Het is ook de eerste keer dat ze drie touchdowns scoren in hun eerste drie balbezit sinds 2015 tegen de New York Jets.

En met nog 3:50 te gaan in het tweede kwartaal, deed de 12e-jarige veteraan quarterback Brandon Bolden mee met het plezier en scoorde een onaangeroerde Wildcat-formatie 26 meter, wat de Raiders een seizoenshoog aantal punten opleverde met een voorsprong van 35-0.

Het was Bolden’s eerste touchdown sinds de seizoensfinale van 2021, toen hij speelde voor de New England Patriots, en de 35 punten van de Raiders waren het hoogste aantal in elke helft sinds de eerder genoemde wedstrijd tegen de Broncos in 2010, toen ze Denver met 38-7 voor stonden op de helft. tijd.