Canada verslagen door Oezbekistan in gemengd judo – onderdanen

PARIJS – Canada verloor zaterdag van Oezbekistan in de eliminatieronde van de finale van gemengd teamjudo.

Oezbekistan kwam in de Champ-de-Mars Arena in 18 minuten en 12 seconden op een 4-0 voorsprong.

Gerelateerde video’s

Dat waren de hoogtepunten van de Spelen voor Canadese judoka’s in Parijs, waar Christa Deguchi de eerste Canadese werd die een Olympische gouden medaille in de sport won.

Het verhaal gaat verder onder de advertentie

Deze 28-jarige, die in Japan woont en traint, zegevierde in de categorie tot 57 kilogram.

De e-mail die u nodig heeft voor het belangrijkste dagelijkse nieuws uit Canada en de rest van de wereld.

Ontvang het belangrijkste nieuws, politieke, economische en actuele krantenkoppen van de dag, één keer per dag in uw inbox.

Ontvang dagelijks nationaal nieuws

Door uw e-mailadres op te geven, heeft u de algemene voorwaarden en het privacybeleid van Global News gelezen en gaat u ermee akkoord.

Via haar Canadese vader komt ze sinds 2017 uit voor Canada.

Ondertussen werd de medaillekandidaat Shady Elnahas donderdag verslagen in de 100kg-ronde voor mannen, ronde van 16.

Dit Canadese persbericht werd voor het eerst gepubliceerd op 3 augustus 2024.