Bronny James scoort 3 punten in 29 minuten terwijl Lakers de voorsprong in de zomercompetitie verkleinen

SAN FRANCISCO, CALIFORNIË - JULI 10: Bronny James Jr.  Nee.  9 van de Los Angeles Lakers dribbelt de bal tegen de Miami Heat tijdens de eerste helft van de California Classic 2024 in Chase Center op 10 juli 2024 in San Francisco, Californië.  OPMERKING VOOR GEBRUIKER: De gebruiker erkent en gaat er uitdrukkelijk mee akkoord dat de gebruiker, door deze foto te downloaden en/of te gebruiken, akkoord gaat met de voorwaarden en bepalingen van de Getty Images-licentieovereenkomst.  (Foto door Thearon W. Henderson/Getty Images)

Brony James deed van alles een beetje in zijn tweede competitiewedstrijd in de zomer, maar het werd opnieuw een nederlaag voor de jongeren van de Los Angeles Lakers.

De zoon van LeBron James had drie punten op 1-uit-3 schieten plus vijf rebounds, drie assists, drie blocks, twee steals en twee omzet in 29 minuten na een verlies van 80-76 tegen de Miami Heat. Lakers keuze uit de eerste ronde, Dalton Knecht, presteerde beter en scoorde 20 punten bij 7-uit-18 schieten en negen rebounds.

De Lakers namen met nog drie en een halve minuut te gaan een voorsprong van acht punten in de wedstrijd. Keshad Johnson en Alondes Williams voerden de Heat aan met elk 21 punten, negen rebounds en drie assists.

Zoals bij bijna elke prestatie in de zomercompetitie waren er goede en slechte momenten voor de jongere James. Zijn impact was het duidelijkst op het gebied van de verdediging, die werd beschouwd als het meer geavanceerde deel van zijn spel tijdens de NBA Draft van 2024.

Sociale media profiteerden echter ook van alles wat ze konden vinden, onterecht of niet.

De prestatie was vergelijkbaar met James’ zomercompetitiedebuut, waarin hij in de nederlaag vier punten scoorde in 21 minuten. Hij miste de tweede wedstrijd van de Lakers vanwege een zwelling van zijn knie.

Natuurlijk doet James’ daadwerkelijke optreden op het veld er bijna niet toe. De Lakers zouden zeker niet klagen als hij zijn redelijke potentieel als lead point guard zou bereiken, wat een probleem kan zijn (voor een ander team) in de verdediging, maar er was een reden waarom hij weigerde alleen voor hen en de Phoenix Suns te trainen. net zoals er een reden was waarom het team hem een ​​gegarandeerd contract van vier jaar gaf nadat hij hem als 55e overall had geselecteerd.

Wanneer James met zijn vader de rechtbank betreedt, worden ze het eerste vader-zoonduo dat samen speelt in de geschiedenis van de NBA, nog een bewijs van LeBrons zeldzame lange levensduur. Daar heb je in de zomercompetitie niet veel voorbereiding voor nodig, hoewel Brony uiteindelijk zal moeten laten zien dat hij in de competitie kan blijven als de invloed van zijn vader afneemt.