Bayern München tegen Real Madrid: eerste etappe halve finale Champions League – Live | Champions League

Sleutel evenementen

76 minuten: Hij richtte de vrije trap richting de mixer van Bayern, maar deze werd weggewerkt. Dan levert Modric zijn eerste bijdrage van de avond, waarbij hij langs Sané schiet, en de druk op Bayern wordt losgelaten.

Deel

75 minuten: De vrije trap van Kroos weet de voorman niet te verslaan en Bayern foutloos. Maar Real keert terug naar de gastheer, Kane snijdt Kroos af op de linkervleugel. Voordat die vrije trap genomen kan worden, worden Kroos en een teleurgestelde Bellingham vervangen door Modric en Brahim Diaz.

Deel

74 minuten: Vinícius Júnior maakt een mooie run over links en krijgt een vrije trap door Laimer te verslaan. Kroos neemt een vrije trap buiten het strafschopgebied.

Deel

73 minuten: Valverde maakt zichzelf tot een koninklijke pestkop in de Bayern-box. Hij probeert van de gelegenheid gebruik te maken om te schieten, maar wordt overweldigd voordat hij kan schieten.

Deel

71 minuten: Kim bestrijdt een hoekschop van Kimmich vanaf de linkerkant. Lunin trapt binnen voor een hoekschop vanaf rechts. Kimmich komt naar binnen om die ook te pakken. Hits lang. Dier wint opnieuw een kopbal, die Muller op de rand van het strafschopgebied net ontwijkt. Als het vriendelijker was gevallen, zou Müller het zeker hebben opgeborgen.

Deel

70 minuten: Musiala breekt de linkerkant af en wint een hoekschop. Bayern krijgt veel plezier op deze flank. Lucas Vázquez komt aan de beurt.

Deel

69 minuten: Bayern staat opnieuw in alles op de eerste plaats. Real kan de bal niet houden. De thuisfans stonden op.

Deel

67 minuten: De hoekschop van Kimmich vanaf de rechterkant wordt goed en duidelijk beantwoord door Dier, die vanaf zes meter recht op Lunin kopt. Hoe dan ook, het zou zeker een doelpunt geweest zijn. Real balanceert hier op het randje.

Deel

66 minuten: Mazraoui rijdt naar links en geeft een lage voorzet voor Kane, aan de linkerkant van het strafschopgebied. Kane draait zich om en schiet over de lat. Hij buigt af van Rudiger en gaat een paar centimeter naast de rechterpaal. Lunin bleef op zijn plek staan. Bayern zo dicht bij een derde!

Deel

Bijgewerkt binnen

65 minuten: Real maakt hun eerste verandering. Nacho is verslaafd en de kapitein is er niet blij mee. Maar hij moet ruimte maken voor Camavinga. Kroos ontvangt de armband.

Deel

64 minuten: Tchouameni vangt de bal en ineens staat Real twee tegen twee. Vinicius Junior schiet twee keer, maar beide keren blokkeert de combinatie van Mazraoui en Laimer. Kane probeert tegen te gaan, maar Kroos snijdt hem tijdens de vlucht neer, die het boek ingaat.

Deel

62 minuten: Rodrygo dribbelt met warpsnelheid naar rechts en roostert Mazraoui en Dier. Wat een prachtig voetenwerk. Niet genoeg om een ​​hoekschop te winnen, maar Real had een antwoord nodig en het is de eerste van die snelle dubbele treffers.

Deel

60 minuten: Wat een verbluffende ommekeer! Bayern leek vóór die aanval van Sané totaal zonder inspiratie en ideeën. Nu zijn ze in alles de eerste en Kane racet na Muller’s lange pass langs de binnenkant rechts. Kane stapt de kist in, maar raakt hem achteloos aan, waardoor Rüdiger naar voren kan komen en hem zachtjes op de grond kan nemen. Kane wil een strafschop, maar het is een eerlijke uitdaging en de scheidsrechter is er terecht niet in geïnteresseerd. Real maakt hun lijnen schoon.

Deel

58 minuten: Het is het 29e doelpunt van Harry Kane in de Champions League. Het is zijn 43e doelpunt voor Bayern. Al!

Deel

DOEL! Bayern München 2-1 Real Madrid (Kane 57 pen)

Kane stamelt, Luna knippert eerst en springt. Kane zet de penalty linksonder, koud als ijs, en wat een ommekeer!

Kane maakt vanaf de stip geen fouten. Foto: Alexander Hassenstein/Getty Images
Harry Kane rent om het te vieren. Foto: Boris Streubel/Getty Images
Deel

Strafschop voor Bayern!

56 minuten: Musial dribbelde vanaf de linkerkant het strafschopgebied van Real binnen. Lucas Vázquez stak een been uit en haakte hem onhandig vast. Hij gaat over, en de scheidsrechter wijst naar de stip! Kane staat op het punt het te pakken. Bellingham heeft een woord in zijn oor. En dan…

Deel

55 minuten: Het kwam uit het niets, met dank aan Dier, die van diep door het kanaal links binnen barstte voordat hij overschakelde naar Sané aan de rechterkant. Uitstekende pass en assist. Maar moest Lunin het redden? Mogelijk, maar het schot was Dus fel.

Deel

DOEL! Bayern München 1-1 Real Madrid (Sané 53)

Net zoals Bayern Sané opwarmde! Hij neemt balbezit op de rechterflank en snijdt het infield voorbij Mendy in het strafschopgebied. Scherpe schiet richting de rechter benedenhoek. Lunin kan hem er niet van weerhouden naar binnen te sluipen, dus het schot is hard. Beiers niveau!

Leroy Sane laat Rip gelijk maken! Foto: Alexander Hassenstein/Getty Images
Leroy Sane maakt een sprongetje van vreugde na een knappe solo-prestatie. Foto: Alexander Hassenstein/Getty Images
Deel

51 minuten: Vinicius Junior draait door het midden de ruimte in en rent het veld op. Hij voedt Bellingham, die de bal naar Kroos stuurt en de Bayern-box binnen stormt. Kroos opent zijn lichaam en richt een krultang naar rechtsboven. Neuer steekt een sterke hand uit om te blokkeren. Bayern maakt zijn linies schoon. Wat een mooi doel zou dat zijn.

Deel

50 minuten: Lucas Vázquez en Bellingham combineren met hoge snelheid rechts. Lucas Vázquez breekt in het strafschopgebied en probeert nog een een-twee, maar Laimer onderschept om de aanval van Real te stoppen.

Deel

48 minuten: Real besteedt de openingsmomenten van de tweede helft aan het vangen van de bal. Tot zover Bayern dat weer uit de blokken vloog.

Deel

47 minuten: Leroy Sané bleef tijdens de rust op het veld en hield de spanning erin. Hij heeft een bekkenblessure die problematisch wordt als hij het koud krijgt. Laten we kijken of hij het einde kan halen.

Deel

Real Madrid begint aan de tweede helft. Bayern voerde een wijziging door en stuurde Raphaël Guerreiro naar Leon Goretzka.

Deel

Rust. “Tuchel heeft naar verluidt niet veel vertrouwen in de verdedigende kracht van Kimmich en Kim Min-jae, en misschien heeft hij wel een punt. Ik had medelijden met Eric Dier toen hij verwoed probeerde de rechterkant van zijn verdediging te waarschuwen voor het intergalactische stuk ruimte waar ze Vinicius in hadden achtergelaten” – Kári Tulinius

“Wederom creëert de ploeg veel kansen tegen Real Madrid, maar slaagt er niet in deze te verzilveren. Sané is de meest schuldige kant. En dan zwaar gestraft worden door Real’s klinische afwerking. Je kunt eenvoudigweg niet hopen ze te verslaan en losbandig te zijn” – Colum Fordham

“Harry sloeg de bal kapot en Real was centimeters verwijderd van de strafschopstip. Wat een ramp zou dat zijn voor Bayern. Gelukkige jongens” – Mary Waltz

Deel

Halverwege aankondiging. Download twee keer per week gratis onze damesvoetbalvoorbeschouwing. Meld u nu aan!

Deel

HALVE TIJD: Bayern München 0-1 Real Madrid

Kroos en Valverde proberen een korte corner-routine. Niet goed, en na 40 seconden extra van de eerste helft blaast de scheidsrechter voor de rust. Bayern startte snel maar kwam al snel zonder benzine te zitten, terwijl Real rustig en efficiënt door de versnellingen schakelde om bij rust een verdiende voorsprong te nemen.

Deel

45 minuten: Rodrygo klopt Kane uit een vrije trap over het hoofd en gaat in de hoek. Kane is dapper in de muur. Kroos stuurt een corner lang vanaf rechts. Rodrygo probeert Laimer op de andere flank te verslaan, maar neemt genoegen met een hoekschop. Kroos gaat erheen om het in ontvangst te nemen.

Deel

44 minuten: Bellingham zweeg maar verscheen plotseling, op jacht naar Valverde’s lange pass langs het rechter binnenkanaal. Mazraoui kwam over en haakte cynisch zijn enkel voor het strafschopgebied. Hij komt het boek binnen. Dit is een vrije trap op een zeer gevaarlijke positie.

Noussair Mazraoui haalt Jude Bellingham neer. Foto: DPA/PA
Deel

42 minuten: Kane doet een paar stappen en absoluut laarzen poging naast de linkerpaal. Altijd wijd, en Lunjin dekte de bal, maar hij raakte hem.

Deel

41 minuten: Veel planning vóór de opname. Kane centraal in het gesprek.

Deel

40 minuten: Rodrygo rijdt naar links en probeert een een-tweetje met Bellingham, die een verkeerde controle heeft. Bellingham is tot nu toe rustig geweest. Geef hem de tijd. Bayern sloeg terug via Musiala, de gevaarlijkste spits van Bayern tot nu toe. Hij dribbelt over het rechter binnenkanaal voordat hij een onhandige fout maakt op Nacho. Vrije trap op zeer gevaarlijke positie, vlak voor D.

Deel

38 minuten: Kimmich schiet een lange hoekschop. Het fluitsignaal geeft een klein duwtje. Bayern heeft Lunin nog steeds niet serieus aan het werk gezet, met een gezonde kans van veertig seconden.

Deel

37 minuten: Bayern krijgt de bal terug en heeft geduld. Veel zijwaartse passen en weinig snelheid. Ze moeten hem ophalen. Mazraoui neemt het heft in eigen handen en snelt plotseling naar links om een ​​hoekschop te verdienen.