Aston Villa tegen Wolves: Premier League – Hoe het gebeurde | Eredivisie

Sleutel evenementen

Wedstrijdverslag: Aston Villa 2-0 Wolves

Eredivisie: Aston Villa, wiens ongelooflijke stijging in de race voor kwalificatie voor de Champions League voortbouwde op hun imperiale record voor eigen fans, herstelde dat thuisgevoel en werd vierde in de Premier League met Unai Emery’s eerste overwinning op Wolves in zeven pogingen. Woorden: Peter Lansley bij Villa Park.

Deel

Ezri Konsa: In een interview met Sky Sports werd de verdediger van Aston Villa en Engeland gevraagd of hij van plan was te scoren met zijn “trap” op doel. Je hebt waarschijnlijk niet nodig dat ik je zijn antwoord vertel, maar ik zal het toch doen.

“Ja, dat ben ik… ja, zeker”, zegt hij lachend. “Het is gewoon een van die dingen. Of het nu een voorzet was of ik dacht het, hij ging erin, dus dat is mijn doel en ik ben erg tevreden.”

Deel

Korte samenvatting: Na de eerste 25 minuten op voorsprong te hebben gezeten kreeg Villa eindelijk voet aan de grond in de wedstrijd en opende de score met een prima aanval van Moussa Diaby nadat Wolves in de wedstrijd in slaap was gevallen. Ezri Konsa verdubbelde de voorsprong van Villa met een voorzet die via de tweede paal binnenvloog en Villa uiteindelijk een redelijk comfortabele overwinning opleverde.

Deel

Brentford tegen Manchester United … live! The Bees ontvangen Manchester United vandaag in de laatste van acht Premier League-wedstrijden, en je kunt de actie volgen met Rob Smith.

Deel

Einde: Aston Villa 2-0 Wolves

Gluren! Gluren! Peeeeeep! Paul Tierney luidt het einde in van een wedstrijd die Aston Villa comfortabel won dankzij doelpunten van Moussa Diaby een perfect uitgevoerde daad van improvisatiegenie toeval van Ezri Kons. Unai Emery verslaat Wolves in zijn zevende poging als manager, terwijl zijn ploeg opstijgt naar de vierde plaats in de ranglijst, drie punten voorsprong op Spurs, die een wedstrijd meer speelde.

Deel

Bijgewerkt binnen

90+9 minuten: Nathan Fraser schiet vanuit een krappe hoek in het zijnet.

Deel

90+ 7 minuten: Wolven blijven met weinig of geen effect uitschakelen, hoewel Matt Doherty een hoekschop neemt en de bal wegtrapt van Pau Torres. Villa-invaller: Kaine Kessler-Hayden bij zijn Premier League-debuut. Leon Bailey wijst de weg. Tijdens een spelonderbreking krijgt Lucas Digne een gele kaart vanwege het een of ander, waarschijnlijk afwijkende mening. Er komt niets uit de Wolvenhoek.

Deel

90+4 minuten: Fraser maakt een fout op Kons in het strafschopgebied van Villa en krijgt een vrije trap tegen.

Deel

90+2 minuten: Tussen alle vervangingen en IT-reparaties die op een van de officiële communicaties worden uitgevoerd, hebben we minimaal negen minuten extra tijd.

Deel

90+1 min: Totti maakt een fout op Leon Bailey en Villa krijgt een vrije trap op een goede positie, ongeveer 30 meter van het Wolves-doel. Douglas Luiz stuurt de bal richting de tweede paal, waar hij wordt onderschept voordat hij Nicola Zaniol bereikt.

Deel

90 minuten: Villawissel: Tim Iroegbunam voor Moussa Diaby

Deel

87 minuten: Doherty sloeg vrijwel onmiddellijk toe en kopte na een voorzet net over de lat.

Deel

85 minuten: Wolven drievoudige wissel: Matt Doherty, Nathan Fraser en Boubacar Traore voor Nelson Semedo, Joao Gomes en Leon Chiwome.

Deel

84 minuten: Max Kilman en Jhon Duran krijgen allebei een gele kaart omdat ze elkaar vastgrijpen, trekken en slepen terwijl ze om de bal vechten. Er was iets en niets, en de gele kaarten lijken overdreven.

Deel

82 minuten: Santiago Bueno passeert vanaf de linkerkant van het strafschopgebied van Villa. Emi Martinez kwam snel uit zijn lijn, sprong en ontving de bal.

Deel

81 minuten: Wolves-invaller Tawanda Chirawa kreeg een gele kaart omdat hij Ezri Konsa ervan weerhield een snelle vrije trap te nemen na een overtreding op een Villa-verdediger.

Deel

79 minuten: Douglas Luiz neemt een corner richting de eerste paal, waar de bal uitgaat voor een nieuwe set, Villa’s vierde op rij. Bij deze gelegenheid stuurt Luiz de bal rechtstreeks in de handschoenen van Jose Sa.

Deel

78 minuten: Assistent-scheidsrechter Steve Meredith wordt geladen en weer ingeschakeld, dus het spel gaat door.

Deel

74 minuten: Jhon Duran stuit op een speculatief schot van diep de ruimte in, neemt de bal over en schiet naast de verre paal met wat op het tweede gezicht een verdwaalde lage voorzet in de richting van Moussa Diaby had kunnen zijn. Er is een pauze in het spel als een van de lijnwachters de batterij van zijn communicatie-ding vervangt.

Deel

73 minuten: Douglas Luiz neemt een vrije trap vanaf de linkerkant in het strafschopgebied van de Wolves. Jose Sa komt de bal ophalen van het hoofd van zijn teamgenoot Mario Lemina.

Deel

70 minuten: Wolven vervangen: Tawanda Chirawa voor zijn derde Premier League-optreden. Tommy Doyle wijst de weg.

Deel

70 minuten: Kilman speelt een lange diagonaal op Semedo, die Lucas Digne tegenkomt en de bal van hem steelt. Wissel voor Wolves vlak voor het doel: Hugo Bueno voor Rayan Ait-Nouri.

Deel

67 minuten: Zaniola dwarsboomde Sa opnieuw, dit keer toen hij vanuit een krappe hoek probeerde te schieten. De wolven zitten hier op een koord.

Deel

67 minuten: Jose Sa redt prachtig van Zaniol na het schot van de Italiaanse invaller op Diaby.

Deel

DOEL! Aston Villa 2-0 Wolven (Konsa 65)

Villa verdubbelde de voorsprong! Ezri Konsa juicht toe wanneer zijn voorzet vanaf de rechterkant naar Dhurana net in de tweede paal valt voordat de invaller hem kan aanraken. Het is toeval, maar hij zal het tegendeel beweren en niemand kan bewijzen dat hij ongelijk heeft!

Ezri Konsa kruist… Foto: Molly Darlington/Reuters
…die in het net belandt! Foto: Molly Darlington/Reuters
Deel

64 minuten: Dubbele wissel door Villa: Nicolo Zaniolo en Lucas Digne voor Morgan Rogers en Alex Moreno.

Deel

61 minuten: Leon Chiwoma komt ruim achter Diego Carlos met de bal aan zijn voeten, maar de centrale verdediger van Villa weet de bal snel terug te winnen met een glijdende uitdaging op de 18-jarige Premier League-debutant.

Deel

59 minuten: Voormalig Villa-aanvaller Juan Pablo Angel maakt een gastoptreden bij de wedstrijd van vandaag en krijgt een staande ovatie terwijl zijn gezicht op het grote scherm te zien is. Hij ziet er geweldig uit, al zou ik hem niet hebben herkend als je me 10.000 keer had geraden. Zijn ooit lange, dunne, zwarte haar is nu kort en grijs.

Deel

56 minuten: Semedo en Sarabia combineerden op de rechterkant en de eerste voorzet werd geblokt en Pau Torres kopte de bal in de hoek. Toen de bal het strafschopgebied in slingerde, kreeg Toti Gomes een straf voor een overtreding op Emi Martinez.

Deel

53 minuten: De zon is ondergegaan, er is een korte pauze in de wedstrijd zodat Villa’s islamitische doelpuntenmaker Moussa Diaby zijn Ramadanvasten kan verbreken. Hij gaat naar de zijlijn om een ​​banaan te spotten en een energiedrankje terug te geven voordat het spel wordt hervat.

Deel

52 minuten: Doyle en Sarabia staan ​​over de bal heen en het is laatstgenoemde die vanaf ongeveer een meter buiten het strafschopgebied zijn inzet over de lat krult.

Deel

50 minuten: Het is een vrije trap van Wolves buiten het Villa-gebied nadat Sarabia van de bal werd geduwd toen hij richting doel schoof.

Deel

48 minuten: Rayan Ait-Nouri komt de ruimte tegen aan de rand van de Villa-box, maar wordt onteigend door Tielemans. Stuurt Bailey naar rechts en snijdt naar binnen voordat hij een schot hoog over de lat stuurt. Vanaf daar had hij op zijn minst het doel moeten raken.

Deel

46 minuten: Villa uit een vrije trap, naast rechts. Douglas Luiz en Leon Bailey lijken elkaar te kruisen tijdens haar worp, maar Bailey maakt uiteindelijk een voorzet richting de tweede paal. Diego Carlos rekt zich uit en gaat naar huis terwijl de vlag omhoog gaat wegens buitenspel.

Deel

Tweede helft: Aston Villa 1-0 Wolves

46 minuten: De wedstrijd wordt hervat en John Dhuran vervangt Ollie Watkins, die vermoedelijk geblesseerd is.

Deel

Rust: Aston Villa 1-0 Wolves

Gluren! Paul Tierney sluit de eerste helft af als Villa de rust ingaat met een voorsprong van één doelpunt. Het duurde even voordat ze op gang kwamen, want Wolves domineerde de wedstrijd gedurende 25 minuten. Maar nadat Rayan Ait-Nouri een glorieuze kans miste om de bezoekers op voorsprong te zetten, kwam Villa uiteindelijk tot een rally en scoorde via Moussa Diaby.

Deel

45+1 min: Ezra Konsa loopt op naar de rand van het Wolves-veld en probeert de bal in de verre paal te krullen, maar schiet hem vreselijk naast. Camera’s draaien naar Tyrone Mings en John McGinn, die naast elkaar op de tribune zitten. Ze zitten in de problemen en lachen om Konsa’s vreselijke schot.