Aston Villa tegen Arsenal: Premier League – Live | Eredivisie

Belangrijke gebeurtenissen

72 minuten: Amadou Onana pakt er één voor de ploeg en krijgt een gele kaart na een overtreding op Bukayo Saka, die in de tegenaanval langs de rechterflank probeerde te rennen.

Deel

72 minuten: Villahoek. Leon Bailey leverde een slechte bal af en Declan Rice werkte de bal naar de eerste paal.

Deel

70 minuten: Saka deed uitstekend werk op jacht naar een duidelijke misser, voorkwam dat de bal uit het spel ging en trok hem terug in het strafschopgebied van Villa. Havertz en Rogers streden om de bal, die zijn weg vond naar Trossar, die geen fout maakte bij zijn eerste schot vanaf ongeveer twaalf meter afstand.

Deel

DOEL! Aston Villa 0-1 Arsenal (Trossard 68)

De voorsprong van Arsenal: Leandro Trossard is slechts een invaller voor Martinelli en schiet een heldhaftige bal van Bukayo Saka van de lijn, die – misschien onbedoeld – werd geholpen door Havertz, die met Morgan Rogers om de bal vocht.

Deel

66 minuten: Dubbele wissel Villa: Jhon Duran en Jacob Ramsey vervangen Ollie Watkins en John McGinn. Als Villa deze wedstrijd niet wint, zal Watkins vannacht niet slapen na die twee missers.

Deel

64 minuten: Bukayo Saka komt bovenop het schot nadat Odegaard het achter hem speelt, probeert Martinez te omzeilen en de halve kans gaat naast. Ik denk dat hij buitenspel stond toen Odegaard zijn bal speelde.

Deel

63 minuten: Het Villaparkpubliek, dat gedurende de eerste helft lange tijd in een goede slaap heeft doorgebracht, ruikt de geur van bloed in de neusgaten en brult naar zijn team. Arsenal oogt kwetsbaar.

Deel

61 minuten: Morgan Rogers, die uitstekend was voor Villa, negeert de uitdagingen van Rice en Martinelli voordat hij een laag, zwak schot langs de verre paal krult. Er gaat een schot naast en Villa krijgt een hoekschop. Arsenal foutloos, maar alleen tot Nedejković, die werd teruggedrongen.

Arsenal-keeper David Raya ontruimt de bal. Foto: Peter Powell/Reuters
Deel

Bijgewerkt binnen

59 minuten: Gabriel kreeg een gele kaart vanwege een late uitdaging op Onana, die net over de lat ging na een late run diep in de Arsenal-box.

Deel

57 minuten: Watkins kan niet geloven dat hij niet scoorde en vrijwel zeker in elke hoek zou zijn gekopt. Het punt is dat hij dacht dat het scoren van een doelpunt slechts een formaliteit was als hij kopte, omdat hij dacht dat Raya buitenspel stond.

Deel

55 minuten: Wauw!!! Een schot van Amadou Onana van buiten het strafschopgebied leidt tot een slechte afbuiging, een lus in de lucht en kanonnen op de lat. Ollie Watkins maakt een sprong om de rebound langs Ray te koppen, maar de Arsenal-keeper, die op de grond ligt nadat hij geprobeerd heeft het eerste schot te redden, komt op de een of andere manier weer overeind om de Villa-aanvaller te ontzeggen met een redding van wereldklasse. Dat is het briljant doelman.

Arsenal-keeper David Raya werd verslagen door het afgeweken schot van Aston Villa-speler Amadou Onana, maar raakte de lat… Foto: Adrian Dennis/AFP/Getty Images
En Ollie Watkins wacht en maakt een sprong richting het doel, maar die wordt ontkend door een vliegende straal. Foto: Ed Sykes/Action Images/Reuters
Deel

53 minuten: Pau Torres speelt zoiets als een ziekenhuispas voor John McGinn net buiten het strafschopgebied van Villa, en de aanvoerder van Villa heeft het geluk dat hij een fout krijgt van Thomas Partey, die aanviel en hem probeerde te zuiveren.

Deel

50 minuten: Arsenal domineerde het balbezit volledig in de beginfase van deze tweede helft, maar had moeite om de gastheren, die hardnekkig verdedigden, af te breken. Martin Odegaard is de nieuwste Arsenal-speler die op een dood spoor is beland nadat hij omhoog keek en zag dat er geen beschikbare opties waren.

Deel

47 minuten: Het lijkt erop dat Declan Rice een lange bal van diep achtervolgt, die massaal wordt overspoeld en rechtstreeks naar Emiliano Martinez vaart. Arsenal nummer 41 zal nooit in de buurt van hem komen.

Deel

Tweede helft: Aston Villa 0-0 Arsenal

46 minuten: Arsenal is aan de tweede helft begonnen en hopelijk laten beide ploegen in deze tweede helft meer kwaliteit zien. Geen van beide was bijzonder slecht, maar beide partijen waren verre van de beste.

Deel

Verduidelijking: Leon Bailey brak niet letterlijk zijn nek toen hij terugging om die sleutel te maken. De vleugelaanvaller van Villa ziet er goed uit, ondanks opnieuw een blessure.

Deel

tweeten: Dan Bardell, Villa-fan en gewaardeerd lid van het Football Weekly-podcastteam, heeft het volgende te zeggen…

Een goede helft van #AVFCbetere ploeg voor mij.

Rogers is geweldig, ik hou van Tielemans en Onana geeft ons net wat meer stabiliteit op het middenveld.

Mijn favoriete onderdeel van de helft was dat Bailey zijn nek brak om terug te komen en de sleutel te maken. De groei in zijn spel onder Emery is uitstekend.…

— Dan Bardell (@danbardell) 24 augustus 2024

Deel

e-mail: “Notoir pro-Londen, aangezien de berichtgeving van The Guardian over het algemeen misschien, heel misschien, een eerlijkere berichtgeving krijgt dit seizoen”, schrijft Chris, die duidelijk niet de tijd heeft genomen om de overwegend vriendelijke berichtgeving die Villa heeft gekregen te lezen. in de Guardian en de meeste andere Britse media vorig seizoen, maar voelt zich nog steeds gekwalificeerd om daarover te klagen.

Deel

Aston Villa 0-0 Arsenal

rust: Een extreem gierig deel dat door niemand anders dan Ollie Watkins nog lang zal worden herinnerd, loopt ten einde. De patstelling blijft ongebroken, grotendeels als gevolg van een onverklaarbare misser van de Aston Villa-aanvaller.

Deel

45+5 minuten: Saka maakt een fout op Onan terwijl hij probeert te draaien, waardoor Mikel Arteta zijn complot bij de vierde scheidsrechter verliest omdat de Villa-middenvelder geen gele kaart krijgt. De Arsenal-manager krijgt een klap van scheidsrechter Michael Oliver.

Deel

45+3 minuten: Declan Rice krijgt een gele kaart voor een landbouwuitdaging op Morgan Rogers, die Arsenal op de rand van het laatste derde deel voor allerlei problemen zorgt. Hij was een constante bedreiging voor Aston Villa.

Deel

45+2 minuten: Onana kopt Martinelli vanaf links het strafschopgebied van Villa in.

Deel

45 minuten: Youri Tielemans passt de bal naar Declan Rice op het middenveld, terwijl de vierde official onthult dat er zes minuten extra tijd zal zijn. Ik zal niet liegen, ik dacht dat er meer zou zijn.

Deel

43 minuten: Morgan Rogers beproeft zijn geluk van afstand, maar het schiet uit de kanonnen van Watkins, die de bal eerst voor zijn voeten gooide en op het aas door het strafschopgebied van Arsenal racete. De bal breekt bij Bailey, die het schot in de bovenhoek probeert af te buigen, maar het alleen in de handschoenen van Raya kan sturen.

Deel

40 minuten: Torres rent door zijn eigen strafschopgebied met de bal aan zijn voeten en wordt uitgedaagd door Havertz, die hard op zijn voet trapt. De Villa-verdediger slaagde er ternauwernood niet in om de bal terug te spelen naar Martinez voordat hij naar de grond ging om gelijke tred met hem te houden. Hij zal overleven.

Deel

39 minuten: Martinelli probeert de bal vanaf de linkerkant door het strafschopgebied van Villa te schuiven nadat hij van achteren een mooie pass van Rice tegenkwam. Pau Torres blokkeert de bal en neemt een hoekschop voordat hij de eerste paal bereikt.

Deel

34 minuten: McGinn kopt een vrije door het midden van Saliba, die op de grond ligt na een gevecht om de bal met Watkins die bij de hoekvlag wordt neergehaald. Er was wat spanning tussen de twee, maar Michael Oliver kalmeerde hen zonder een gele kaart te hoeven uitdelen.

Michael Oliver verandert de rol van rechter in vredestichter. Foto: Nigel French/PA
Deel

33 minuten: Bailey staat klaar om de lage, onnauwkeurige voorzet van Havertz in het strafschopgebied van Villa te onderscheppen, die zijn weg naar Saka dreigde te vinden.

Deel

32 minuten: John McGinn komt tussenbeide om te proberen Saliba op de naamregel te zuiveren en slaat de wind uit de Arsenal-verdediger. Het was een sterke maar ook eerlijke uitdaging.

Deel

31 minuten: William Saliba komt naar buiten om de gevaarlijke aantrekkingskracht van Morgan Rogers richting Leon Bailey te onderscheppen en de linies van Arsenal vrij te maken. Goede verdediging.

Deel

30 minuten: Een half uur is verstreken en deze wedstrijd is nog steeds niet begonnen, maar Aston Villa zou op voorsprong moeten staan ​​nadat hij die glorieuze doelkans had verspeeld.

Deel

29 minuten: De camera snijdt naar Watkins, die het juiste moment kiest om de inhoud van zijn neus te evacueren met verschillende hogesnelheidsraketten.

Deel

28 minuten: Het is moeilijk te geloven dat Watkins die kans heeft gemist om zijn team naar voren te schieten. Hij wilde schieten en stuurde David Ray de verkeerde kant op, maar zag zijn poging de verkeerde kant van de staander rollen. Als er niets anders is, Clive, dan is dat zo Ook veel tijd om na te denken over wat hij aan het doen was.

Deel

25 minuten: Oh mijn! Door een fout van Gabriel kan Morgan Rogers inbreken in het strafschopgebied van Arsenal en de bal naar een volledig ongemarkeerde Ollie Watkins voeren. Met het Arsenal-doel gapend en alleen David Ray te verslaan, schiet hij de bal een paar meter van de linkerstaander naast. Het is een schokkend Missen.

Ollie Watkins (links) van Aston Villa schiet naast het doel van Arsenal. Foto: Nigel French/PA
Oh Ollie! Foto: Peter Powell/Reuters
Deel

24 minuten: Er is weer een korte pauze in het spel als Declan Rice met een nep-contactlens rommelt en deze onder toezicht van scheidsrechter Michael Oliver op zijn plaats terugzet.

Deel

23 minuten: Deze wedstrijd begon laat en was om verschillende redenen erg stop-start. Arsenal staat marginaal bovenaan, maar het spel moet nog tot rust komen en enig ritme vinden.