Burnley tegen Everton: Premier League – Live | Eredivisie

Sleutel evenementen

Everton heeft ook vier keer op rij de nul gehouden; Tarkowski en Keane waren vandaag behoorlijk solide op het land dat ze ooit hun thuis noemden. Ik genoot meer van de inspanningen van McNeil en Harrison, die renden, renden en nog eens renden om te voorkomen dat Burnley enige flow zou vinden.

FULLTIME: Burnley 0-2 Everton

Nou dat was vrij simpel. Sean Dyche applaudisseert terwijl zijn ploeg hun vierde competitiewedstrijd op de stuiter wint. In de eerste helft was de klus geklaard met doelpunten van Onana en Keane, en in de tweede helft hielden ze het bij elkaar om de score te bezegelen.

90+2 minuten: Tresor schiet over de lat, snijdt vanaf links naar binnen en kopt met rechts naar binnen.

90+1 min: Keane werd uitgeroepen tot man van de wedstrijd, nadat hij achterin had gescoord en goed had gelezen.

90 minuten: Prachtig van Everton, die de bal naar links stuurt: McNeil vindt Garner, die naar voren rijdt en Beta in het strafschopgebied speelt, maar de hoek is te krap voor de spits om Trafford behoorlijk lastig te vallen.

88 minuten: Burnley verpestte nog een opstelling en probeerde die te spelen voordat Everton een hoef in de zestien kreeg.

88 minuten: Benson wint een hoekschop nadat McNeil zijn voorzet in de weg staat.

87 minuten: Nog meer veranderingen voor Burnley, waarbij Redmond en Tresor zich in de strijd begeven.

86 minuten: Benson pakt de bal aan de rechterkant op en ramt de bal diep in de Everton-box, maar Keane maakt het gevaar weg.

85 minuten: Everton begint er een beetje vermoeid uit te zien, en de ellende in de eerste helft haalt hen in.

83 minuten: Benson vervangt Bruun Larsen voor Burnley terwijl Brownhill de zestien in schiet… en Foster naast kopt.

82 minuten: Tarkowski haalt Amdouni neer en Burnley neemt een vrije trap op centrumrechts. Beto vervangt Calvert-Lewin bij Everton.

79 minuten: Amdouni schiet met zijn hoofd naar Bruun Larsen, die de bal op de rand van het strafschopgebied teruggeeft aan Berga, en hij schiet in de lat! Blijkbaar stond Bruun Larsen buitenspel, dus ja, er was niet veel drama op het einde.

77 minuten: De mooie voeten van Odobert sturen Patterson op de linkerflank voordat hij doorgaat naar Vitinha… die opnieuw een voorzet in de handen van Pickford stuurt.

76 minuten: Vitinho stuurt een hoopvolle voorzet vanaf links binnen en Pickford vangt hem makkelijk op.

74 minuten: “Nu Keane en Onana aan de slag zijn, heeft Everton alleen een kopbal van Tarkowski uit een hoekschop nodig voor een TKO.” schrijft Peter Oh. Ook zonder de doelpunten speelde Tarkowski een goede wedstrijd.

73 minuten: Foster toont zijn snelle voeten op rechts om zijn man te verslaan en een voorzet te spelen, waarbij hij uiteindelijk een hoekschop wint… wat geen problemen oplevert voor Everton.

71 minuten: Op dit moment is het allemaal behoorlijk rommelig daar in het midden, zonder echte kansen. Burnley heeft meer balbezit, maar nauwelijks een beet.

69 minuten: Tijd voor verandering: Burnley haalt Al-Dakhil binnen voor Delcroix.

66 minuten: Bruun Larsen geeft een voorzet vanaf de rechterkant… en de blauwe kop is daar om spelbreker te spelen. Het gebeurt gewoon niet voor Burnley.

64 minuten: Pickford maakt een geweldige redding door naar links te gaan, nadat Amdouni het rechterkanaal afdaalt en een donderend schot afvuurt van buiten het strafschopgebied.

Jordan Pickford duikt om te redden
Jordan Pickford buigt een raket af van Amdouni. Foto: Nick Potts/PA

63 minuten: Garner slaat een gevaarlijke, diepe bal en Trafford worstelt ermee… het is chaos binnen met al die lichamen en de bal raakt de paal, waarschijnlijk twee keer. Burnley leeft echter voort.

62 minuten: McNeil wint een hoekschop voor Everton nadat zijn voorzet wordt geblokkeerd.

61 minuten: Bruun Larsen probeert Amdouni, die in het strafschopgebied valt, in te spelen in een poging een penalty te pakken te krijgen, maar hij wordt simpelweg teniet gedaan door de kracht en het vooruitzicht van Tarkowski.

59 minuten: Keane speelt een briljante lange bal langs McNeil, die hem mooi op links neerzet voordat hij een voorzet binnenkrijgt – dat is echter waar Trafford mee te maken heeft.

58 minuten: De hoekschop van Bruun Larsen is slecht en Burnley heeft niet genoeg problemen veroorzaakt met hun set-uppogingen.

57 minuten: Bruun Larsen, misschien wel de beste speler van Burnley vandaag, zet de bal op de rechtervoet, maar hij wordt tegen de muur geslagen en gaat uit voor een hoekschop. Tarkowski was een man die in de weg stond.

56 minuten: Burnley kreeg een vrije trap vanuit het centrum, strafschopgebied…

55 minuten: Calvert-Lewin duikt op O’Shea, die de verdediging met een kopbal probeert om zeep te helpen – de Everton-aanvaller krijgt geen gele kaart.

53 minuten: Burnley ontwijkt een hoekschop, maar kan de bal niet tegenhouden om een ​​tegenaanval te starten.

52 minuten: Garner gaat voor doel en Trafford krijgt een aanraking die tot hoekschop leidt.

51 minuten: Harrison daagt O’Shea uit om een ​​inworp vanaf links tegen te krijgen voor Everton. De middenvelder, die hinderlijk is, krijgt vervolgens een vrije trap op de vleugel.

50 minuten: Foster heeft een doelpunt, maar mist kracht en tempo. Hoe dan ook, Burnley is goed aan de helft begonnen.

49 minuten: Burnley ziet veel bal en Vitinho speelt een beetje een omgekeerde bal om Bruun Larsen in het strafschopgebied aan de rechterkant te vinden, maar de voorzet gaat rechtstreeks in de handen van Pickford.

48 minuten: Bruun Larsen speelt vanaf de rechterkant een prachtige lage bal over het strafschopgebied, maar het shirt van Burnley gaat niet helemaal door, de bal gaat in de hoek.

Gluren!

Wissel voor Burnley, met Lyle Foster voor Jay Rodriguez. Everton heeft hem ook, en Dobbin gaat voor Doucouré.

‘Everton krijgt fatsoenlijke steun aan tafel’ schrijft Bill Preston. “Deze laatste paar wedstrijden, vol spannende heldendaden, zullen het einde van het seizoen aanzienlijk minder intimiderend maken voor de blauwe helft van Liverpool.”

Ja, deze hele aftrek van 10 punten lijkt niet zo dramatisch, toch? Ik heb zojuist de getallen, vergelijkingen, enz. verwijderd. en Everton zou momenteel negende zijn als de strafschop er niet was geweest. Snelle wiskunde.

“Het blijkt dat de drummer van The Hollies Bobby Elliot van Burnley is, dus wat dacht je van een paar Hollies?” schrijft Joe Pearson. ‘Ander nieuws: ik heb Love nog nooit echt gezien.’ Nou, Joe, ik heb nog nooit naar The Hollies geluisterd. Dus laten we gaan.

HALVE TIJD: Burnley 0-2 Everton

45+5 minuten: Een vrije trap van Everton raakt Trafford en het rustfluit klinkt. De bezoekers waren dominant, namen balbezit en gebruikten hun spelhervattingen zeer goed.

45+3 minuten: Godfrey met een onderschepping om het doel te redden! Een afgestoken bal over de bovenkant vindt Vitinho in het strafschopgebied, die vanaf de rechterkant naar binnen snijdt, en Amdouni wacht met een voorzet vanaf een paar meter afstand… maar de glijdende Godfrey komt terug en stuurt de bal in de hoek. Geweldige verdediging.

45+1 min: Burnley vermeed elke verdere straf.

45 minuten: De vrije trap van Bruun Larsen bezorgt Everton geen problemen en zij reageren via McNeil en winnen een hoekschop aan de andere kant. Vier minuten toegevoegd.

44 minuten: Patterson raakte de benen van Odobert en Burnley won een vrije trap op links in de gevarenzone.

42 minuten: McNeil en Vitinho vechten het uit aan de linkerkant van Everton, waarbij Harrison de restjes oppakt en probeert een lage bal in het strafschopgebied te spelen, waardoor de verdediging van Burnley wankelt. Evertons werk is geweldig.

40 minuten: Everton werkt rond het veld voordat Patterson zich op rechts verzamelt en een voorzet geeft, maar deze wordt gesmoord door Burnley.

38 minuten: Odobert probeert een pass te blokkeren… met zijn hoofd – bedoel je Phil Jones van een paar jaar geleden tegen, denk ik, Arsenal? Daarbij verwondde hij zichzelf. Kompany verzamelt zijn troepen voor een peptalk.

36 minuten: Onana gaat op de middenlijn onderuit en Everton krijgt een vrije trap. Pickford komt naar voren om hem op te halen, stuurt hem naar de kist zodat Tarkowksi verder kan gaan… maar hij draait hoog genoeg zodat Trafford hem veilig kan verzamelen.

35 minuten: McNeil pingt de bal naar Harrison aan de linkerkant en hij probeert Garner te vinden, die opschuift vanaf het middenveld, maar Barnley maakt af met een inworp.