Late touchdown door Lawler leidt Bombers naar derde overwinning op rij – Winnipeg

Na het grootste deel van de nacht te hebben geworsteld, kwam Winnipeg Blue Bombers quarterback Zach Collaros door toen het team hem het meest nodig had.

Collaros leidde laat in het vierde kwartaal een rit van 72 meter en vond Kenny Lawler in de eindzone met nog 19 seconden te gaan, wat Winnipeg een 26-23 overwinning op de Hamilton Tiger-Cats bezorgde voor een uitverkochte zaal in het Princess Auto Stadium. op vrijdagavond.

Winnipeg heeft nu drie keer op rij gewonnen, waardoor het opschuift naar 5-6 en een punt achterstand op de Saskatchewan Roughriders (5-5-1) voor de eerste plaats in de West Division.

Het zal geen wedstrijd zijn om nooit te vergeten voor de quarterback van Bombers, die die avond drie onderscheppingen gooide toen de aanval er pas in de laatste drive in slaagde de eindzone te vinden. Hij heeft nu twaalf onderscheppingen op zijn naam staan, waarvan hij de meeste in de CFL op gelijke hoogte brengt.

Ontvang het belangrijkste nieuws, politieke, economische en actuele krantenkoppen van de dag, één keer per dag in uw inbox.

Ontvang dagelijks nationaal nieuws

De Bombers leken de controle te hebben in deze wedstrijd en stonden in het derde kwart met 16-3 voor.

Het verhaal gaat verder onder de advertentie

Maar Hamilton vond twee keer in het kwart de eindzone en nam in de laatste 15 minuten een voorsprong van 20-19.

Met een voorsprong van 23-19 voor de Ticats, kregen de Bombers de bal terug met minder dan twee minuten te spelen, en de aanval kon de rit eindelijk beëindigen met een grote punter.

Bommenwerpers die Brady Oliveira terugrennen, vergrootten zijn CFL-scorevoorsprong en pakten 120 yards op 18 carry’s.

Op een beangstigend moment aan het begin van het eerste kwart moest de aanvallende lijnwachter Stanley Bryant van Bomber van het veld worden afgevoerd. Hij werd gezien met een infuuszak en een handdoek op zijn hoofd toen hij het stadion verliet.

Bommenwerpers zeggen dat hij voor verdere evaluatie naar het ziekenhuis is gebracht, maar dat hij alert en stabiel was.

De enige andere touchdown van Winnipeg kwam na een onhandige poging in het tweede kwartaal toen Michael Ayers een losse bal oppakte na een Hamilton-trapterugkeer en deze 27 yards nam voor een touchdown.

De Bombers gaan nu hun jaarlijkse back-to-back-wedstrijd in september in met de Roughriders, waarbij de wedstrijd in Regina aanstaande zondag 1 september zal plaatsvinden.