De shutout van de Sparks op eigen veld bedraagt ​​vijf na de Sky-rally in het vierde kwartaal om de overwinning

LOS ANGELES – Lindsey Allen scoorde 16 punten, Camila Cardoso en rookie Angel Reese hadden dubbeldubbels en de Chicago Sky hield zaterdag in het vierde kwartaal met 90-86 stand van Los Angeles, wat de Sparks hun vijfde nederlaag op rij op eigen veld bezorgde.

Chicago (11-15) stond vroeg in de laatste periode met 74-64 achter, maar de lay-up van Allen en de driepunter van Rachel Banham halveerden de achterstand van Sky met nog maar 61 seconden te gaan. zeven punten. Odyssey Sims antwoordde met een lay-up voor Los Angeles (6-20), maar Reese had een lay-up en Cardoso sloeg twee inside shots om de Sky een voorsprong van 77-76 te geven met nog 6:35 te gaan.

Stephanie Talbot trok de Sparks zelfs op 79 met een 3-pointer op 4:43. Reese sloeg 1 van de 2 vrije worpen om Chicago op voorsprong te zetten, Michaela Onyen werd gevolgd met een lay-up en de Sky stond nooit meer achter.

Allen maakte 7 van de 11 schoten vanaf de vloer voor Chicago. Ze voegde zes assists toe. Cardoso scoorde 15 punten en had 14 rebounds, terwijl Reese 14 punten en 11 rebounds had. Banham sloeg drie driepunters en scoorde er veertien.

Kia Nurse scoorde 16 doelpunten om de Sparks te leiden, die hun laatste vijf wedstrijden tegen de Sky hebben laten vallen. LA heeft in totaal drie keer op rij verloren. Rickea Jackson en Talbot voegden elk 13 punten toe. Crystal Dangerfield scoorde elf punten en zes assists. Azurá Stevens was goed voor tien punten, zes rebounds en vier assists.

De Sparks namen een voorsprong van 20-18 na een lay-up van Dearica Hamby met nog 2:51 over in het eerste kwart. Chennedy Carter had back-to-back baskets om een ​​6-0 run af te sluiten en Sky na één periode een voorsprong van 26-25 te bezorgen.

Nurse had bij rust 13 punten en haar 3-pointer met 4:49 over in het tweede kwart bezorgde de Sparks een voorsprong van 35-33. Nurse maakte vijf vrije worpen op rij en zorgde voor een voorsprong van 43-38. Chicago kwam binnen twee punten, maar Dangerfield sloeg een 3-pointer met nog 10 seconden te gaan en bezorgde LA bij rust een voorsprong van 46-42.

Banham sloeg een 3-pointer om het derde kwart voor de Sky te beginnen, maar Stevens antwoordde met een van haar eigen en de Sparks behielden de leiding. Dana Evans maakte verbinding van buiten de boog en trok Chicago binnen 66-64 met 2:06 over in de periode. Talbot had drie lay-ups in een 8-0-serie die LA in de laatste 10 minuten een voorsprong van 10 punten opleverde.