Luton Town 1-4 Burnley: Kampioenschap – live reactie | Kampioenschap

Dara O’Shea: “Ik denk dat we al onze individuele gevechten hebben gewonnen, waardoor het platform werd bepaald en onze slagmensen de kans kregen zich te uiten.”

Josh Brownhill: “We hebben in de voorbereiding heel hard gewerkt en veel van hem geleerd [Parker]. Veel verschillende tactieken en elke game zal anders zijn. Hij motiveerde ons door ons te vertellen hoeveel het voor iedereen betekent.”

Deel

Fulltime: Luton 1-4 Burnley

Burnley was van begin tot eind veruit de betere ploeg en Luton kon de geboden afwisseling en efficiëntie niet aan. Het lijkt erop dat Luton moet rekruteren omdat ze te naïef waren.

Deel

90+4 minuten: Ze vertrekken allemaal vanaf Kenilworth Road, behalve degenen die voorbereid zijn op een aangename, zij het wat lange, reis naar huis.

Deel

90+2 minuten: Een klapkomedie aan de achterkant van Luton toen ze er niet in slaagden een voorzet weg te werken en Doughty uiteindelijk rechtstreeks naar Massenga passeerde, maar Mengi slaagde erin verdere schade aan te richten.

Deel

90 minuten: Zes minuten toegevoegd.

Odobert vertrekt, McNally komt.

Deel

88 minuten: Mpanzu komt in de plaats van Baptista. Ik ben er niet zeker van dat dit genoeg zal zijn om het tij te keren.

Er wordt nu veel gedaan.

Deel

86 minuten: Weghorst zit in de box kattenkwaad uit te halen. Daarom is hij hier. De hoek mist op het einde alles.

Deel

84 minuten: Het bleek dat Massengo binnenkwam in plaats van Pires. De televisie heeft tegen mij gelogen.

Deel

82 minuten: Vitinho genoot absoluut van dat moment. Veel van de ervaring van deze spelers in het Engelse voetbal werd vorig seizoen week in week uit verslagen, dus ze zullen hier blij mee zijn.

Weghorst is bezig! Hij vervangt Foster. Massengo komt binnen in plaats van Odobert.

Deel

DOEL! Luton 1-4 Burnley (Vitinho, 80)

Foster brengt de bal van de rand van zijn strafschopgebied naar de rand van het Luton-gebied voordat hij deze naar Vitinho speelt, die de rest doet.

Deel

78 minuten: Doughty probeert een voorzet het strafschopgebied in te sturen, maar Pires wordt recht in zijn gezicht van richting veranderd en daar is hij niet blij mee. Hij ziet er een beetje versuft uit en de dokters zijn klaar.

Deel

76 minuten: Vitinho komt van rechts en scoort met zijn linkervoet vanaf twintig meter, maar de bal gaat naast de paal.

Deel

74 minuten: Ik denk dat dat zo goed als voorbij is. Ik stel me voor dat we een paar snelle onderzeeërs uit Luton zullen zien. Edwards probeert zijn staf een plan B te laten bedenken.

Deel

DOEL! Luton 1-3 Burnley (O’Shea, 72)

Pires is een man die ook corners vanaf links neemt. Hij vindt O’Shea op de rand van het strafschopgebied, waardoor de verdediger de bal in de verre hoek kan richten.

Burnley’s Dara O’Shea scoort het derde doelpunt van hun ploeg. Foto: Zac Goodwin/PA
Deel

Bijgewerkt binnen

71 minuten: De resulterende vrije trap is nietig omdat O’Shea buitenspel staat. Beetje zinloos allemaal. Dit is waar Parker zijn geld verdient door Burnley de volgende twintig minuten door te helpen.

Deel

70 minuten: Zaroury wordt op de rand van het strafschopgebied geblokkeerd door Ogbene.

Deel

68 minuten: Het is weer een Burnley-corner van rechts. Pires zwaait nog een keer naar hem, maar mist de eerste man. Hij krijgt nog een kans die veel beter is, maar Menghi kopt die weg. Maak je geen zorgen, de Braziliaan besluit dan te schieten, maar Kaminski houdt vol.

Deel

66 minuten: Koleosho vertrekt en Zaroury komt binnen.

Deel

65 minuten: Het is momenteel allemaal Luton en Burnley staat op de onderste derde plaats. De druk neemt af wanneer Morris een inworp verkeerd afhandelt en scoort.

Koleosho heeft kramp. Eerlijk gezegd is dit zijn eerste competitieve wedstrijd in maanden.

Deel

63 minuten: Cullen knielt en protesteert voor de scheidsrechter nadat hij is bestraft voor een overtreding op Morris. De middenvelder wint de bal, maar de scheidsrechter vindt dat hij een gele kaart verdient. Ik heb geen idee waarom.

Deel

61 minuten: Brownhill neemt een vrije trap in het strafschopgebied, maar Kaminski beweert de dreiging te hebben weggenomen. Ik vraag me af… is het tijd voor de grote Wout?

Deel

59 minuten: Nelson is de volgende die kan schieten, maar hij zet Cullen weg, waardoor Trafford gemakkelijk kan redden.

Pires ergert Walters die de bal uit het doel beschermt en een gele kaart krijgt.

Deel

57 minuten: Kenilworth Road leeft en Burnley staat op de achtergrond. Ze moeten de komende vijf minuten afwachten.

Deel

DOEL! Luton 1-2 Burnley (Chong, 55)

Burnley had uit het zicht kunnen zijn, maar Luton kwam er weer in terecht nadat Doughty het pad van Chong in was gegaan om van dichtbij naar huis te gaan.

Tahith Chong van Luton Town viert het eerste doelpunt voor zijn team. Foto: Zac Goodwin/PA
Deel

55 minuten: Een goed uitgevoerde vrije trap geeft Vitinho een kans vanaf drie meter, maar de Braziliaan raakt op de paal.

Deel

53 minuten: Lucas Pires schiet een vrije trap vanaf rechts binnen. Hij verslaat bijna iedereen behalve Ogbena met volleys achter de rug. De Braziliaan kreeg nog een kans uit een hoekschop die Kaminski wegwerkte, maar Burnley recycleerde de bal, waardoor O’Shea een schot richting de hoek stuurde, waarop de Belg een verbluffende redding maakte.

PS Nelson werd gestraft omdat hij Koleosho probeerde terug te trekken.

Deel

51 minuten: Koleosho drijft Burnley naar voren en treitert het middenveld van Luton voordat hij Odoberta ontslaat, die ziet dat zijn schot wordt geblokt.

Deel

49 minuten: Morris ontvangt de bal in het strafschopgebied, snijdt naar binnen en schiet, maar zijn inzet wordt geblokt. Dit is een veelbelovend begin van de helft voor Luton.

Deel

47 minuten: Luton gooit de bal vanaf de aftrap snel het veld in. Ik denk dat ze weten dat het moet veranderen. Trafford probeert een voorzet te winnen, maar mist die en Adebayo krijgt een kopbal naar de bal, maar hij ziet deze via de lat in de handen van de keeper stuiteren.

Een tijdige herinnering dat Trafford behoorlijk middelmatig is als het gaat om het omgaan met kruisen.

Deel

Tweede helft

Daar gaan we weer!

Deel

Het moet leuk zijn voor Burnley-fans om weer terug te zijn in het Championship en te genieten van een mooi seizoen vol overwinningen en promotie. Hun promotie is voor mij al bezegeld.

Deel

Halftijds lezen:

Deel

Rust: Luton 0-2 Burnley

Scott Parker houdt van het leven in de Championship, het lijkt veel leuker dan met 9-0 te worden verslagen in de Premier League. Zijn nieuwe aanvallers zien er levendig en efficiënt uit. Luton daarentegen was naïef en kleine fouten kostten hen.

Deel

45 minuten: Trafford wordt geboekt wegens tijdverspilling. Eerlijk gezegd weet ik niet zeker waarom hij het nodig heeft.

Twee minuten toegevoegd.

Deel

43 minuten: Doughty staat opnieuw over de vrije trap heen. Het bevindt zich net aan de rand van het frame, maar vlak nadat Koleosho Morris omdraait. Doughty besluit dat een schot de beste handelwijze is, maar pingt de bal tegen de knieën van de muur.

Deel

41 minuten: Burnley speelt soms goed voetbal, maar dan hebben ze het vermogen om dingen anders te doen en directer te zijn. Parker wordt binnenkort de coach van Bayern.

Deel

39 minuten: Zullen we tijdens de rust veranderingen zien van Edwards? Townsend lijkt de voor de hand liggende keuze om ervaring toe te voegen aan de XI.

Deel

DOEL! Luton 0-2 Burnley (Odobert, 37)

Het is echt te gemakkelijk. De bal wordt over de top gejaagd door Odobert, die wegkomt van alle verdedigers voordat hij rustig naar huis gaat.

Wilson Odobert van Burnley viert het tweede doelpunt van zijn ploeg. Foto: Zac Goodwin/PA
Deel

36 minuten: Luton ziet er een beetje vlak uit en Kenilworth Road voelt op dit moment hetzelfde aan.

Deel

34 minuten: Baptiste onderschept een pass in het strafschopgebied goed, maar verliest vervolgens balbezit en springt op Foster af om een ​​vrije trap te nemen in de gevarenzone, ongeveer 30 meter van het doel, maar het levert niets op.

Deel

32 minuten: Ik heb er vorig seizoen over nagedacht, dus dit is niet gebaseerd op een half uur voetbal, maar Esteve is een uitstekende centrale verdediger. Ik vermoed dat hij volgend seizoen weer terug zal zijn in de Premier League, of het nu bij Burnley is of bij een ander team.