Manchester United’s pre-season ellende wordt erger nadat trio geblesseerd raakt bij nederlaag | Manchester United

De blessureproblemen van Manchester United in de aanloop naar het seizoen bleven bestaan ​​toen Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelöf en Jonny Evans van het veld werden gedwongen tijdens de 3-0 vriendschappelijke nederlaag tegen Liverpool in South Carolina.

Erik ten Hag heeft tijdens zijn pre-season tour door de Verenigde Staten te maken gehad met een aantal problemen. Hij verloor nieuwe aanwinst Leny Yor drie maanden lang met een voetblessure, terwijl aanvaller Rasmus Højlund een hamstringblessure opliep in de nederlaag tegen Arsenal. .

United had meer problemen bij de overwinning op Real Betis omdat Marcus Rashford en Antony vervolgens met problemen werden teruggetrokken, hoewel beiden een rol speelden in de nederlaag bij Liverpool, maar het verdedigende trio Wan-Bissaka, Lindelöf en Evans kon niet verder.

Lindelöf werd uit voorzorg tijdens de rust gewisseld, terwijl Evans wegens ziekte werd teruggetrokken. Wan-Bissaka, die tijdens de transferperiode in verband werd gebracht met West Ham, ging in de 80e minuut ten onder en werd op het veld behandeld voordat hij werd vervangen door James Scanlon, terwijl de 21-jarige Will Fish ook niet verder kon volgen. uitdaging van Liverpool-aanvaller Harvey Blair. Harry Maguire is uit voorzorg buiten de wedstrijd tegen Liverpool gelaten.

Ten Haag zei tegen MUTV: “We moeten zien wat er is gebeurd. De inschatting van Will Fish is uiteraard dat het een impactblessure is. We moesten ook Jonny Evans tijdens de rust vervangen omdat hij ziek was. Victor Lindelöf was uit voorzorg. Dus ja, er zijn wat blessures, maar we moeten afwachten hoe erg het zal zijn.

“Het voorseizoen is altijd moeilijk. Harry Maguire, uit voorzorg laten we hem buiten. En natuurlijk hadden we wat blessures, maar dat hoort bij het clubvoetbal. We moeten ons team ontwikkelen en goede vooruitgang boeken.”

Erik ten Haag had een zware nacht in South Carolina. Foto: Grant Halverson/Getty Images

Nieuwe Liverpool-manager Arne Slott zei dat zijn ploeg ondanks hun 3-0 overwinning nog steeds ruimte voor verbetering heeft.

Slott, die in mei Jürgen Klopp verving, leidde Liverpool ook naar overwinningen op Arsenal en Real Betis. Vervolgens ontmoeten ze Sevilla op Anfield voordat ze op 17 augustus op bezoek gaan bij gepromoveerd Ipswich Town voor hun Premier League-opener.

Op de vraag of hij tevreden is met de prestaties van zijn team tot nu toe, zegt de Nederlander: “Ja, dat was ik, maar niet met iedereen. We zijn erg blij met het resultaat, we hebben een aantal hele mooie doelpunten gescoord…een zeer positieve tour.

“Maar ik denk dat we niet genoeg controle hadden over de wedstrijd, ik denk dat we te veel kansen weggaven. United verdiende meer dan een 3-0 nederlaag, maar het is ook onze kwaliteit om onze kansen te scoren. We gaan kijken hoe de spelers (die terug komen van vakantie) in het team passen. We moeten de komende twee weken hard werken om klaar te zijn.”

Ergens anders op Amerikaanse bodem, Barcelona hij scoorde een 2-1 overwinning Real Madrid in een competitieve klasse in New Jersey.

Nadat de actie meer dan een uur was uitgesteld vanwege bliksem in het gebied, scoorde Pau Víctor aan beide kanten van de rust om de ploeg van Hansi Flick op 2-0 te zetten voordat Nico Paz er één terugtrok voor Madrid.