Zuid-Afrika tegen Ierland: tweede test Rugby League heren – Live | Rugby Unie

Sleutel evenementen

80 minuten: De strijd van Ierland zorgt ervoor dat ze zich terugtrekken, maar ze hebben nog een lange weg te gaan. Frawley ruimt het op en Feinberg-Mngomezulu ziet het in contact komen, dat is een heroïsche hoeveelheid territorium om te winnen. De Ierse lijn komt eraan.

Deel

79 min: Frawley lijkt Lowe op de vleugel te vinden, maar er is te veel op hem af en hij is uit naar Zuid-Afrika. De inworp van Marx is goed als ze verder gaan, maar Ierland krijgt een strafschop omdat hij er overheen gaat.

Deel

77 min: Deze hele wedstrijd was een manische en wrede aangelegenheid, ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik vind het absoluut geweldig. Met nog drie minuten te gaan is er nog steeds geen winnaar in zicht. Enorm.

Deel

76 min: De verandering is goed en Ierland zoekt naar een potentiële kans om te winnen. Henshaw gooit echter een manische pass en Lowe kan hem niet helemaal bereiken.

Deel

74 minuten: Lowe gooit en Kolbe ontvangt, denkt erover om terug te geven, maar komt in plaats daarvan in het verkeer terecht. Uiteindelijk komt er een trap en Lowe vangt hem op, roept de tik en tikt om te gaan. Arendse pakt de strafschop en Ierland ontruimt het veld. Buiten adem.

Deel

72 min: Is iemand anders helemaal uitgeput als hij ziet hoeveel deze spelers erin stoppen? Wat een inspanning van beide kanten. Nu hebben we een scrum in Zuid-Afrika nadat Ierland heeft aangeklopt. Het is duidelijk en de gastheren gaan al snel in de aanval, maar Kolbe wordt naar de kant gesleept. Etzebeths voorhoofd is opnieuw opengesneden terwijl het bloed over zijn gezicht stroomt. Hij heeft wat aandacht en tijd nodig.

Deel

VAL DOEL! Zuid-Afrika 24-22 Ierland (Frawley, 71)

Snyman en Du Toit buigen, beiden gaan onder Healy staan ​​om de bal over de lijn te houden, Pollard stormt naar de doellijn en Frawley vangt hem op en legt hem erin! Wauw.

Deel

Bijgewerkt binnen

70 min: Ierland krijgt een penalty omdat Zuid-Afrika te vroeg de nul in ging en dus tikt Ierland aan en gaat.

Deel

69 min: Feinberg-Mngomezulu wordt op 50:22 gered door Frawley, maar zijn schot gaat naast, dus gaan we terug naar de Ierse line-out. Zuid-Afrika onderschepte de set aanvankelijk, maar Koch kreeg bij de pauze de vraag: gaat hij voor de sticks of voor een corner? Ze beslissen over een hoek.

Deel

67 min: Ierland is momenteel de architect van zijn eigen ondergang. Zuid-Afrika zet ze absoluut onder druk, maar de gebrekkige discipline van Ierland kost hen veel geld; al hun 24 punten tot nu toe komen door Pollard’s laars.

Deel

STRAF! Zuid-Afrika 24-19 Ierland (Pollard, 65)

Mijn woord zoals hij is.

Deel

65 min: Zuid-Afrika’s lijn is goed, maar McCarthy bespringt Van Staden om de losse bal te winnen, terwijl de Ierse scrum eraan komt. De set wordt gereset en het is niet verwonderlijk dat Zuid-Afrika bij de tweede poging een penalty krijgt. Pollard kiest voor stokken.

Deel

63 minuten: Ierland voelt zich misschien een beetje hard omdat de bal wegging van een Zuid-Afrikaanse speler, dus een strafschop had niet mogen worden toegekend. Williams achtervolgt, Osborne verzamelt maar wordt naar de kant geduwd en Zuid-Afrika heeft een geweldige positie.

Deel

STRAF! Zuid-Afrika 21-19 Ierland (Pollard, 61)

Het is gedaan

Deel

61 minuten: Ierland kent een strafschop toe omdat McCarthy zich bemoeit met Feinberg-Mngomezula. Dat is nog eens een klap.

Deel

60 min: Doris maakt Ierland nu opnieuw een volledige 15. Blade komt voor Murray en Frawley voor Crowley voor Ierland.

Deel

STRAF! Zuid-Afrika 18-19 Ierland (Crowley, 59)

Hij snapt het en het is een indrukwekkend schot van Crowlet.

Deel

59 minuten: Ierland maakt een overstap met Porter voor Healy en Van der Flier voor O’Mahony en Ryan voor Baird. In de wedstrijd kent Smith een penalty toe voor de pech en Ierland kiest voor de sticks. Strafstad nu!

Deel

STRAF! Zuid-Afrika 18-16 Ierland (Pollard, 57)

Zuid-Afrika komt voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong.

Deel

56 min: Snyman lost lichtjes op Marx die een paar meter maakt, ze slaan hem naar links en rechts als ze de lijn naderen. Etzebeth maakt contact en krijgt een strafschop wegens overtreding, verwacht binnenkort een nieuwe treffer van Pollard.

Deel

55 min: De gele kaart van Doris is doorverwezen naar de bunkerbeoordeling en blijft geel. Niet geüpgraded vanwege Ryans acties in nood.

Deel

STRAF! Zuid-Afrika 15-16 Ierland (Pollard, 53)

De achterstand bedraagt ​​nu slechts één punt.

Deel

53 minuten: Zuid-Afrika is weer de volgende in de aanval, een poging voor de gastheren is onder deze druk onvermijdelijk. De Springboks winnen een penalty wegens pech met buitenspel van Ryan en kiezen voor de sticks.

Deel

52 minuten: De Ierse linie staat onder druk op de linie, maar deze wordt goed uitgevoerd en Murray ruimt op met voldoende territorium.

Deel

51 minuten: Osborne doet het heel goed onder de hoge bal en Ierland gaat er doorheen, Crowley kiest voor een trap en dat lijkt mij de verkeerde optie en het gaat die kant op. Er wordt heen en weer geslagen maar Zuid-Afrika trapt uiteindelijk door en dit ziet er gevaarlijk uit, Feinberg-Mngomezulu ziet ruimte achterin en stuurt de bal een paar meter van de trylijn.

Deel

49 minuten: Hier is het momentum compleet veranderd, nu staat Zuid-Afrika nog maar vier punten achter en heeft het tien minuten voorsprong op de man.

Deel

STRAF! Zuid-Afrika 12-16 Ierland (Pollard, 48)

De thuisploeg verkleinde opnieuw de voorsprong.

Deel

GELE KAART! Zuid-Afrika 9-16 Ierland (Doris, 48)

Doris landde op het onderste lidmaat van Marx in een krokodillenrol en kreeg een gele kaart.

Deel

48 min: Eigenlijk zou Doris in de problemen kunnen komen vanwege de krokodillenrotatie van Marx.

Deel

48 minuten: De tijd was nu om toen Marx klaagde dat hij werd aangevallen, wat een beetje gevaarlijk leek van Ryan.

Deel

48 min: Het scrumbeeld is misschien veranderd door die wissels, maar de spelhervattingen zijn nog steeds sterk voor de gastheren. Ze komen ermee naar buiten en zoeken naar een kans om een ​​kans te creëren, de bal wordt hoog getrapt, Ierland verzamelt maar Zuid-Afrika krijgt bij de volgende pech een strafschop.