Kitchener Rangers kunnen Otters niet tegenhouden in Erie, de serie zit vast op twee wedstrijden per stuk

Ondanks dat ze meerdere keren de leiding hadden, konden de Kitchener Rangers de Erie Otters donderdagavond niet tegenhouden in Game 4 van hun best-of-seven series.

De Otters wonnen met 5-3, waardoor de reeks eindigde op twee wedstrijden per stuk.

De Otters kwamen als eerste op het bord en Sam Alfano scoorde zijn vijfde doelpunt van de reeks met iets minder dan zes minuten gespeeld.

Het laatste nieuws uit Canada en de rest van de wereld wordt direct in uw e-mail bezorgd.

Maar iets meer dan vijf minuten later vond Rangers-topscorer Carson Rehkopf zijn rug op het powerplay om de zaken gelijk te trekken.

En iets meer dan een minuut later werd Filip Mesar de tweede Kitchener-speler die Otters-doelman Ben Gaudreau versloeg.

De voorsprong van de Rangers zou standhouden tot halverwege de tweede periode, toen Pano Fimis van de Otters een snelle marker scoorde om de stand op twee per stuk te brengen.

Het verhaal gaat verder onder de advertentie

Maar voordat de Rangers een time-out kregen, zou de nieuwe aanvaller Luke Ellinas de voorsprong van Kitchener met één doelpunt herstellen.

De aanval van Kitchener verdween daarna toen Brett Bressette, Alexis Daviault en Martin Misiak in de derde periode scoorden voor Erie en de gastheren de overwinning bezorgden.

Gaudreau, die werd uitgeroepen tot de eerste ster van het spel, maakte 30 reddingen om de overwinning te boeken, terwijl Rangers-doelman Jackson Parsons 35 reddingen maakte in de nederlaag.

© 2024 Global News, een divisie van Corus Entertainment Inc.