Aston Villa tegen Arsenal: Super League Dames – Live | Superliga voor dames

Sleutel evenementen

85 minuten: Arsenal verdient een doelpunt, en Villa verdient het om dat toe te geven, want ze speelden in de tweede helft vrijwel geen enkele rol. Ondanks de voorsprong bij de rust toonden ze totaal geen ambitie.

Deel

Arsenal werd eindelijk beloond voor hun volledige dominantie. Russo geeft een voorzet voor Wubben-Moy, die de bal terugkopt over het doel in een leeg net omdat Leat uit positie is.

Deel

DOEL! Aston Villa 1-2 Arsenal (Wubben-Moy 84)

De centrale verdediger gaat naar huis.

Deel

83 minuten: Fox komt opnieuw naar de lijn en geeft opnieuw een fantastische voorzet die perfect is voor Russo, maar die via de lat wordt afgebogen.

Deel

82 minuten: De villa brengt Mullett in plaats van zalm in ruil voor alle vis. Pelova komt in de plaats van Cooney-Cross.

Deel

80 minuten: Meer schoten snel achter elkaar voor Arsenal, waarvan de beste afkomstig zijn van Catley die Daly afslaat. Het is vooral eenrichtingsverkeer, wat volgens mij de reden is waarom de game is uitgesteld.

Deel

78 minuten: Russo maakte een geweldige swing vanaf links zodat Blackstenius kon aanvallen. De spits snelt richting het veulen, maar Leat is er weer. Helaas wordt ze dan meteen teruggestuurd naar Arsenal. Villa moet hier iets veranderen, want dit is op dit moment geen plan dat werkt.

Deel

76 minuten: Aston Villa houdt in dit stadium eigenlijk gewoon stand. Sinds de pauze is het voor hen een echte strijd geweest. Ze hebben absoluut niets gecreëerd.

Deel

74 minuten: Leat met opnieuw een geweldige pass voor Mead, die Foord in het strafschopgebied uitschakelt, maar de keeper op de een of andere manier de volley redt. Misschien moet ze gewoon leren het aan te zetten.

De hoekschop gaat naar Pelova, maar Leat zorgt voor een schitterende redding en kopt de bal over de lat.

Het begint te voelen alsof Arsenal de winnaar krijgt, en niet of. De fee ziet er moe uit en maakt een aantal hele domme fouten. Natuurlijk gaan ze me nu voor de gek houden door het volgende doelpunt te scoren…

Deel

72 minuten: Blackstenius is in plaats van Maanum. Haar tempo zal gevaarlijk zijn tegen een vermoeiende Villa-verdediging.

E-mails van Kári Tulinius: “Ik geef toe dat tijdens de eerste helft mijn hoop dat Arsenal Chelsea komende zondag van streek zou maken, vervlogen was. Misschien dacht het team ook aan de League Cup-finale, maar ze herinnerden zich duidelijk dat ze zich op deze wedstrijd moeten concentreren.”

Deel

70 minuten: Dit keer is het een vreselijke pass van Leat op Mead, die richting het strafschopgebied rijdt en het schot pingt, maar de keeper verlost zich met een redding.

Russo valt in de doos, maar het ziet eruit als een enigszins belachelijke sprong, aangezien de val extreem overdreven is. Misschien heeft Daly een beetje contact, maar het is geen straf.

Little heeft de nieuwste beelden, maar het gaat rechtstreeks naar Leat.

Deel

68 minuten: Mead tilt de bal naar de achterpaal waar Wubben-Moy voldoende ruimte heeft. De centrale verdediger gaat voor doel, maar Leat redt uitstekend. Een kritischer persoon zou zeggen dat Wubben-Moy het beter had moeten doen.

Nog gruwelijker spel aan de achterkant van Villa als de pass van Turner naar beneden gaat. De bal bereikt Russ die naar Maanum gaat, maar zij stuurt hem over.

Deel

66 min: De net gestarte Foord komt in de ruimte aan de linkerkant en trekt de bal terug in het strafschopgebied, waarbij hij uiteindelijk de aanstormende Fox bereikt, maar haar schot wordt geblokt.

Corsie in plaats van Pacheco voor Villa. McCabe en Lacasse vertrokken, Catley en Foord voegden zich bij Arsenal.

Deel

64 minuten: Bij een andere slimme zet van Arsenal passeert Mead de bal naar Maanum, die de paal raakt en Russo de bal in het net stuurt.

Deel

62 minuten: Fox komt goed tot de lijn en geeft een goede voorzet, maar Villa gaat er goed mee om.

Deel

60 minuten: Arsenal beweegt de bal veel sneller in deze helft, waardoor het moeilijk wordt voor de verdediging van Villa om het hoofd te bieden.

Deel

58 minuten: Als er statistieken zouden zijn voor achterwaartse passes, dan betwijfel ik of Villa in deze wedstrijd records zou breken.

Deel

56 minuten: McCabe steekt voor naar het strafschopgebied waar Russo wacht, maar zijn kopbal is zwak.

Ik begrijp echt niet waarom Villa niet probeert directer te zijn, want dan ontstaat er problemen voor Arsenal.

Deel

Aston Villa aan de achterkant passeren was altijd een beetje een zorg. Het is hun ondergang als Nobbs in balbezit wordt betrapt, wat resulteert in Russo die doorgaat op doel, alleen om Leat de redding te zien maken, maar Pelova is er om de gelijkmaker op te volgen.

Deel

DOEL! Aston Villa 1-1 Arsenal (Pelova 54)

Nobbs geeft de bal in zijn verdedigende derde en Pelova laat haar boeten.

Victoria Pelova van Arsenal scoort het eerste doelpunt voor haar team. Foto: Bradley Collyer/PA
Arsenal-speler Pelova (C) viert feest met teamgenoten. Foto: Naomi Baker/Getty Images
Deel

Bijgewerkt binnen

53 minuten: Mead struikelt over de rand van de doos en valt naar beneden. De scheidsrechter geeft dit om de een of andere reden niet en kent Villa uiteindelijk een vrije trap toe.

Dali ziet er zo comfortabel uit aan de bal, maar kijkt te graag achterom in plaats van vooruit. Ze heeft wat meer positiviteit nodig.

Deel

51 minuten: Opnieuw een zorgwekkend moment voor Wubben-Moy toen ze de bal van Nobbs verkeerd inschatte, waardoor Salmon er als eerste bij kon komen. De pass gaat naar Daly, maar ze heeft er geen controle over en Arsenal slaagt erin om vrij te spelen.

Villa zou de centrale verdedigers van Arsenal vaker moeten wisselen, omdat het tempo van Salmon gevaarlijk is.

Deel

49 minuten: Arsenal is goed begonnen en ziet er scherp uit. Mead bereikt de lijn en trekt de bal terug naar de grote ruimte in het strafschopgebied, maar er is geen teamgenoot.

Deel

47 minuten: Russo maakt een slimme actie op Lacasse, maar haar voorzet naar de achterpaal is te sterk, waardoor de bal van Maanum te zwaar wordt en Villa vrij kan spelen.

Deel

De andere helft

Laten we opnieuw gaan!

Deel

Arsenal heeft twaalf schoten zonder Leat echt te testen. Ze moeten beter zijn in het laatste derde deel.

Deel

E-mails van Charles Antaki: ‘Het is eerlijk om te zeggen, nietwaar, dat Beth Mead niet echt is teruggekeerd naar zoiets als de inventiviteit en scherpte die we vóór haar blessure zagen. Miedema ontbreekt uiteraard nog. Het hele team ziet er traag uit. Oh, en ze gaven gewoon toe… Het missen van de Champions League zou een ramp zijn, dus de zaken zullen op de een of andere manier moeten worden opgelost….”

Er is vanavond niet veel scherpte in het laatste derde deel, zoveel is zeker.

Deel

Rust: Aston Villa 1-0 Arsenal

De Gunners controleerden maar zorgden ook zelden voor problemen bij het Aston Villa-doelpunt en moesten boeten toen Wubben-Moy in slaap viel, waardoor de gastheren de score konden openen via Salmon.

Deel

45+1 min: McCabe geeft een voorzet van diep, maar Pelova kan geen kant op en zweeft naast.

Deel

45 minuten: Drie minuten toegevoegd.