Eintracht Frankfurt v Barcelona: Champions League Dames – Live | Dames Champions League

Sleutel evenementen

90 minuten: Corrales levert bij haar Europese debuut een geweldige voorzet af bij haar eerste balcontact, maar geen van haar teamgenoten is er om die op te pikken. Het komt weer en Johannes is er weer om te verzamelen.

88 min: Guijaro is hier beneden, geen fout, maar ze staat nog niet op. Uiteindelijk opgestaan ​​en ziet er goed uit om door te gaan, Barca maakt meer wijzigingen met Paralluelo en Batlle voor Lopez en Corrales

86 min: Pawollek kapt Freigang af maar haar voorzet bereikt geen teamgenoot in de buurt, Frankfurt schiet hier nog steeds op doel en als ze het snel pakken wordt het een spannend einde! Barca vocht terug, maar het schot van Guijarro werd van richting veranderd en weggewerkt.

84 minuten: Barcelona zou waarschijnlijk hebben gescoord als Frankfurt had gespeeld zoals in de eerste helft, maar wie weet wat de eindstand zou zijn geweest, maar die snelle doelpunten in de openingsfase van de tweede helft bliezen de gastheren simpelweg omver. Terug naar de wedstrijd en Frankfurt schiet over Prasnikar, maar Panos redt uitstekend.

82 minuten: Frankfurt creëert een kans, maar Prasnikar wordt weggestuurd door Barca. De gastheren zijn wanhopig op zoek naar nog één en ze blijven komen, Panos vrij maar niet te ver. Pina wordt vervolgens betrapt, Barca krijgt een vrije trap en kan wegwerken.

80 minuten: Goed schot van Bonmati, maar Pallowek foutloos. Barca voerde nog twee wijzigingen door met Pina en Torreon voor Bronza en Caldentey.

78 minuten: Barca geduldig spel ziet Bronza de bal naar Paralluel tillen, maar kan niet goed aansluiten. Barca krijgt een hoekschop terwijl Wolter vrijspeelt.

76 min: Pawollek wint een vrije trap, maar voordat hij die kan nemen, brengt Barca een wissel door, Graham Hansen vertrekt naar Brugts. De set is bezet, maar Frankfurt moet terug naar de keeper, dit is absoluut een wedstrijd van twee helften!

74 minuten: Geweldige pass van Freigan om Frankfurt op het veld te krijgen, de gastheren moeten de volgende zijn om enige hoop te hebben hier iets uit te halen, maar Batlle doet er goed aan om de bal terug te winnen. Barca zit al snel zelf in het strafschopgebied, maar wordt gedwongen terug te gaan.

72 min: Hoe scoorde Frankfurt daar niet? Hoe? Het was een ongelooflijke actie en Panos leek de voorzet van Anyomi te hebben tegengehouden, maar de keeper brak door. Reuteler was er bijna, maar ging naast de doellijn! Reuteler vertrekt naar Grawe.

70 min: Batlle krijgt een gele kaart na een overtreding op Reuteler en Frankfurt krijgt een vrije trap op goede positie. Het werd goed opgevat, maar Barca maakte in het begin goed gelijk, Bonmati werd daarna uitgedaagd en dus konden de bezoekers weer opgelucht ademhalen.

68 minuten: Het wordt erin gegooid en het is een beetje rommelig, Caldentey probeert het erin te gooien, maar het komt uit de andere hoek. Leon pakt de set nog een keer, maar Johannes verzamelt.

66 min: Boos regen van de menigte als Panos op het punt staat toe te slaan, Barça is wild op dit punt en ze komen weer. Mijn woord!! Kleinherne onderschept de voorzet van Bonmati en het was bijna een eigen doelpunt! Hij ging de hoek om.

64 minuten: Graham Hansen maakte een geweldige run in het strafschopgebied en een slechte verdediging zorgde ervoor dat Paralluelo de pass pakte en naar huis ging. De thuisploeg ging ten onder, en ondanks al hun inspanningen lijkt het erop dat Frankfurt niets meer zal overhouden.

DOEL! Eintracht Frankfurt 1-3 Barcelona (Paralluelo, 62′)

Als het regent, giet het! Nog een makkelijk doelpunt.

Virginia Kirchberger van Eintracht Frankfurt ziet er neerslachtig uit terwijl Salma Paralluelo van Barcelona haar derde doelpunt viert met teamgenoten.
Virginia Kirchberger ziet er neerslachtig uit als Eintracht Frankfurt verder gaat. Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters

62 min: Barça ziet er in deze helft uit als een ander team, ze zijn klinisch en kijken naar de prijs. Niet dat ze slecht waren in de eerste helft, maar hun aanval was gewoon niet goed.

60 min: Frankfurt moet zich hier niet door laten beïnvloeden, als ze hier vervagen, zal Barca ermee weglopen. Zwak na 1-0, maar daarom verdedigt Barcelona de titel.

DOEL! Eintracht Frankfurt 1-2 Barcelona (Caldentey, 59;)

Wederom een ​​goede levering, Brons leidt het en Caldentey maakt het af.

Mariona Caldentey van Barcelona scoort het tweede doelpunt van het team op Eintracht Frankfurt.
Mariona Caldentey schiet en zet de bezoekers op voorsprong. Foto: Christian Kaspar-Bartke/Getty Images
Mariona Caldentey van Barcelona viert haar tweede doelpunt met Aitan Bonmati.
Caldentey (rechts) viert feest met Aitan Bonmati. Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters

59 minuten: Barca komt naar voren door de zestien en Batlle schiet maar Johannes verzamelt en Barca neemt een hoekschop. Er wordt in gegooid, maar Johannes komt en stompt en gaat dan uit voor nog een hoekschop.

57 minuten: Prasnikar pakt de rand van het strafschopgebied hard aan en Barca mag vrijspelen, Frankfurt durft aanvallender aan na een tegendoelpunt.

55 min: Frankfurt aangekomen en goed werk in de omgeving, maar Paralluelo gaat terug en heeft moeite met balbezit.

53 minuten: Anyomi wordt onteigend en de bal wordt naar Bonmati gebracht, maar Johannes verzamelt, het was een enorme kans! Barca ruikt bloed en wil er optimaal van profiteren.

51 minuten: Frankfurt moet gefrustreerd zijn dat hun verdediging, die in de eerste helft zo goed was, daar zo gemakkelijk werd doorbroken. Barça gaat even op jacht, de verdediging van Frankfurt zal nu sterk moeten zijn, Paralluelo krijgt bijna een kopbal maar kan geen aansluiting maken.

49 minuten: Batlle heeft zoveel ruimte om hem te kruisen en Paralluelo maakt het schot met één aanraking af.

Salma Paralluelo van Barcelona maakt gelijk tegen Eintracht Frankfurt.
Salma Paralluelo van Barcelona gaat naar huis om de bezoekers weer op gelijke hoogte te brengen. Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters
Barcelona's Paralluelo (rechts) viert feest met Aitan Bonmati na het scoren van de gelijkmaker op Eintracht Frankfurt.
Paralluelo (rechts) viert feest met Aitan Bonmati. Foto: Ronald Wittek/EPA

DOEL! Eintracht Frankfurt 1-1 Barcelona (Paralluelo, 48′)

Te gemakkelijk voor Paralluelo!

47 minuten: Geen wijzigingen bij beide teams tijdens de rust. Barcelona is in de aanval en Paralluelo haalt Graham Hansen neer, maar haar schot gaat over het doel.

Terug in de stroom! Eintracht Frankfurt 1-0 Barcelona

Actie keert terug voor nog eens 45. Kunnen de gastheren hun uitstekende vorm voortzetten om een ​​nederlaag te verzekeren? Of zal Barca terugvechten? Iedereen komt!

• Lewes 0-0 Londen City

In een andere wedstrijd in de WCL, Benfica en Rosengard zitten in een 0-0 patstelling. Vervolgens breng ik u de laatste resultaten van de Continental League Cup.

Rust! Eintracht Frankfurt 1-0 Barcelona

Goed Goed Goed! Wie had dit voorspeld? Een absoluut ongelooflijke defensieve inspanning van de gastheren en een elektrische kopbal van Freigang zorgen ervoor dat de Duitse club aan de leiding komt voor de titelverdediger. Wat een verhaal.

45 minuten: Frankfurt verdient hier de leiding, hun verdediging was heldhaftig en ze profiteren van de kans die zich voordeed.

44 minuten: Wat een doelpunt! Niemand volgde het punt van Freigang en ze kopte vrij. We hebben problemen met onze handen”!

DOEL! Eintracht Frankfurt 1-0 Barcelona (Freigang, 43′)

WAUW! De bal wordt kort uit de corner genomen, wordt gepasseerd, maar Graham Hansen foutloos. Hij komt terug en Freigang scoort!

Eintracht Frankfurt-speler Laura Freigang gaat naar huis om de score te openen tegen Barcelona.
Een ongemarkeerde Laura Freigang kopt het net in en zet de thuisploeg op voorsprong. Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters
Laura Freigang uit Frankfurt viert feest na het openen van de score tegen Barcelona.
Freigang viert feest. Foto: Ronald Wittek/EPA

42 min: Leon geeft een voorzet maar de bal wordt goed weggewerkt, Barça kan het laatste deel van de wedstrijd gewoon niet volhouden. OH MIJN WOORD! Frankfurt begint weg te breken en Anyomi komt naar de rand van het strafschopgebied, geeft een voorzet, maar deze was op doel gericht en Panos legt hem in de hoek.

40 min: Caldentey passeert de rand van de doos, maar Johannes hoeft niet eens te bewegen om te verzamelen. Hier is Frankfurt, het zou een echt statement zijn om hier te scoren, Engen lijkt te hebben gepasseerd, maar geen fout en Barca is schoon.

38 minuten: Frankfurt krijgt een vrije trap op de eigen helft, deze komt op de rand van het strafschopgebied en Hanshaw neemt de bal binnen, maar deze is niet te controleren en Barca vrij. Pawollek maakte twee keer goede reddingen en Barca probeert een opener te vinden.