UTSA Roadrunners vs. Tulane Green Wave Live Stream-informatie, starttijd, tv-kanaal: NCAA-basketbal op tv bekijken, online streamen

Tulane Green Wave @ UTSA Roadrunners

Huidige records: Tulane 12-6, UTSA 7-12

Hoe te kijken

Wat je moet weten

We hebben weer een spannende American Athletic-wedstrijd op het programma staan, aangezien de UTSA Roadrunners en Tulane Green Wave op 24 januari om 20:00 uur ET zullen spelen in het UTSA Convocation Center. UTSA strompelt de wedstrijd binnen na een verliesreeks van vier wedstrijden.

UTSA leverde zondag een goed gevecht in een verlengingswedstrijd tegen FAU, maar eindigde met een minder dan wenselijk resultaat. Ze vielen 112-103 voor de Owls. Het verlies zet helaas een teleurstellende trend voort voor UTSA in hun matchups met FAU: ze hebben nu vier op rij verloren.

Het verlies van UTSA mag de prestaties van Jordan Ivy-Curry, die 38 punten scoorde met zeven rebounds, en Christian Tucker, die een double-double had met 19 punten en 12 assists, niet overschaduwen. Het is de eerste keer dit seizoen dat Ivy-Curry 30 of meer punten scoort.

Ondertussen konden Tulane en Memphis de door experts voorspelde 169,5-over/under niet overleven. De Groene Golf versloeg de Tigers met 81-79. Bij rust was de stand nog 34-34, maar in de tweede helft was Tulane de betere ploeg.

Tulane kan een groot deel van zijn succes toeschrijven aan Kevin Cross, die 21 punten scoorde met zeven rebounds en vijf assists, en Zion James, die 22 punten scoorde met zeven rebounds en zes assists. In feite zijn dat de meeste punten die James het hele seizoen heeft gescoord.

De Roadrunners zijn de laatste tijd niet scherp geweest. Ze verloren vijf van hun laatste zes wedstrijden, waardoor hun record van 7-12 dit seizoen aanzienlijk werd aangetast. Wat de Groene Golf betreft, hun overwinning verhoogde hun record naar 12-6.

De wedstrijd van woensdag begint een scheve wedstrijd te worden: UTSA heeft dit seizoen het glas laten crashen, met een gemiddelde van 40,1 rebounds per wedstrijd. Voor Tulane is het echter een ander verhaal, aangezien ze gemiddeld slechts 33,1 rebounds per wedstrijd scoorden. Met de aanzienlijke voorsprong van UTSA op dat gebied zal Tulane een manier moeten vinden om die kloof te dichten.